Geworteld in het leven

Product details

NULL

Afwerking: 
Hardback
Aantal pagina's: 
549
Afmetingen: 
250x188
Verschijningsdatum: 
18/09/2018
EAN: 
9789401455183
Nur-code: 
Mens en maatschappij algemeen
Uitgever: 
Lannoo
Druk: 
1

Geworteld in het leven

Mijn autobiografie
  • Uniek overzicht van 50 jaar politieke geschiedenis in België én in de wereld door de ogen van een bevoorrechte toeschouwer

In 2018 wordt de liberale politicus Herman De Croo 80 en zetelt hij 50 jaar als volksvertegenwoordiger en als senator. Weinig politici hebben zoveel ervaring op lokaal, nationaal en internationaal vlak. Met een nooit aflatende dynamiek is hij dan ook geworteld in het kleine en het grote leven.

Voor hij in 1968 zijn eerste zitje in het parlement krijgt, is de jonge De Croo al burgemeester van Michelbeke. Die gemeente gaat later als deelgemeente op in Brakel, devaste thuisbasis van de familie De Croo.

In zijn parlementaire carrière maakt De Croo de federalisering van België mee, van de eerste staatshervorming tot de zesde. Ondertussen is hij meer dan tien jaar minister, eerst van Nationale Opvoeding, later onder andere van Pensioenen, Verkeerswezen en Buitenlandse Handel. Maar ook internationaal doet hij enorm veel ervaring op. Zo heeft hij - tot de dag van vandaag - zeer veel contacten in Congo.

Prijs:39,99

Gratis verzending vanaf € 20 (Benelux)

Binnen 1-2 werkdagen in huis

Beschikbaarheid:

Leverbaar

E-book ean

iBookstore