The future of food

Product details

NULL

Afwerking: 
Hardback
Aantal pagina's: 
289
Afmetingen: 
250x180
Verschijningsdatum: 
06/10/2021
EAN: 
9789492873071
Nur-code: 
Levensmiddelentechnologie
Uitgever: 
LannooCampus
Druk: 
1

The future of food

Een nieuw recept voor de voedingssector
  • De toekomst van ons voedsel

ZULLEN WE IN DE TOEKOMST NOG VLEES ETEN?
KOMT ONZE MAALTIJD STRAKS UIT DE 3D-PRINTER?
ZIJN ER MORGEN NOG WEL SUPERMARKTEN?

Hoe kunnen we een groeiende wereldbevolking op een gezonde en duurzame manier blijven voeden? Een boeiende ontdekkingstocht brengt ons van stadslandbouw naar zeeboerderijen, van kweekvleeslaboratoria naar hypergepersonaliseerd voedingsadvies op basis van artificiële intelligentie, en van de hybride supermarkt naar nieuwe, digitale platformmodellen.

Boeken van dezelfde auteur(s)

Subtitle: 
A New Recipe for the Food Sector
Prijs:29,99
Subtitle: 
Re-set Re-made Re-tail
Prijs:29,99
Subtitle: 
Waar iedereen retailer is
Prijs:29,99
Prijs:29,99

Nu met gratis set kerstkaartjes!

Gratis verzending vanaf € 20 (Benelux)
Binnen 1-3 werkdagen in huis

Beschikbaarheid:

Leverbaar

E-book ean

iBookstore