Fotograferen met de Fujifilm X-T-serie

Product details

NULL

Afwerking: 
Paperback
Aantal pagina's: 
182
Afmetingen: 
240x190
Verschijningsdatum: 
24/11/2017
EAN: 
9789463560146
Nur-code: 
Foto, film, video en geluid (als hobby)
Uitgever: 
VAN DUUREN MEDIA
Druk: 
1

Fotograferen met de Fujifilm X-T-serie

Geschikt voor de X-T1, X-T2, X-T10 en X-T20

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's, zoals informatie over belangrijke firmware-updates voor uw Fujifilm-camera.

  In dit boek maakt u kennis met de prachtige, veelzijdige Fujifilm-camera's uit de X-T-serie. De auteur laat u eerst kennismaken met de camera's en de diverse beschikbare accessoires. Vervolgens komen de belangrijkste camera-instellingen aan de beurt. Ook als u overstapt van een spiegelreflexcamera naar een van de systeemcamera's van Fujifilm is het even zoeken, aangezien veel zaken net een beetje anders gaan. Aan de hand van voorbeelden krijgt u tips en een overzicht van de belangrijkste mogelijkheden.

  Daarnaast is er in dit boek veel aandacht voor het juiste gebruik van uw Fujifilm-camera, zodat u meer plezier aan uw fotohobby zult beleven. U leert bijvoorbeeld meer over een correcte belichting en de juiste manier van scherpstellen, maar ook over het belang van een goede compositie. Daarnaast is dit boek gelardeerd met vele, fraaie foto's ter inspiratie, alle gemaakt met de in dit boek beschreven camera's.

  Prijs:29,99

  Gratis verzending vanaf € 24,99 (Benelux)

  Beschikbaarheid:

  Uitverkocht