Follow the coast

Product details

NULL

Afwerking: 
Hardback
Aantal pagina's: 
399
Afmetingen: 
300x250
Verschijningsdatum: 
01/02/2022
EAN: 
9789401476133
Nur-code: 
Fotoboeken
Uitgever: 
Lannoo
Druk: 
1

Follow the coast (en)

The Atlantic Coast - From Knokke to San Sebastian
  • Een visuele reisgids langs de Europese kust - voor roadtrippers, wandelaars en cultuurliefhebbers

Het boek

Follow the coast verkent alle natuurlijke en culturele schatten die je tegenkomt als je de Atlantische kust van Frankrijk en België volgt, van Knokke tot San Sebastian.

Met overzichtelijke kaarten, praktische reisinformatie, wandeltips en een ferme dosis anekdotes, geschiedenis en cultuur is Follow the coast een perfecte reisgids en prachtig fotoboek voor roadtrippers, wandelaars en cultuurliefhebbers.

De reis

De Europese kust is zo'n 100.000 km lang. We besloten om deze kustlijn te herontdekken en te verkennen. En we doen dat te voet. We lopen de kust af in teams van minstens twee lopers, waarbij elk team 100 km op een dag aflegt en dan de spreekwoordelijke stok doorgeeft aan het volgende team. Zo willen we de volledige kustlijn van Europa afleggen.

Tijdens deze wonderlijke reis volgen we de lopers en leggen we de kust en lokale schatten vast op de gevoelige plaat. Deze foto's bundelen we in een serie van boeken.

Dit boek is het resultaat van de eerste 4600 km - ofwel de kust van België en Frankrijk langs de Atlantische Oceaan, gelopen door een honderdtal 'Shoreholders' van over de hele wereld. Het geeft de juiste tips om de avonturen te herbeleven en de lokale verborgen schatten te ontdekken.

Prijs:45,00

Stuur me een e-mail wanneer dit product opnieuw beschikbaar is.

Gratis verzending vanaf € 24,99 (Benelux)

Beschikbaarheid:

Tijdelijk uit voorraad