Flamant Interior Portraits

Productinfo:

Afmetingen: 
h=380, b=310, l=40
Verschijningsdatum: 
21/10/2015
EAN: 
9789401427975

Flamant Interior Portraits

[node:summary]

Laat u in vervoering brengen door een rijkelijk geïllustreerd koffietafelboek boordevol wooninspiratie. Het huis Flamant stelt zijn visie voor op hedendaags leven en wonen in een frisse verzameling eigentijdse kwaliteitsinterieurs.

Flamant staat al jaren voor een evenwicht tussen vroeger en nu, tussen traditie en vernieuwing, tussen soberheid en ingetogen luxe. Klassieke vormen, natuurlijke materialen en artisanaal vakmanschap worden samengevoegd en gekneed tot hedendaags design. Deze filosofie lag ook aan de basis van hun nationale en internationale erkenning en populariteit.

Dit groots opgezette boek toont de diversiteit aan stijlen die Flamant biedt, gaande van klassiek landelijk tot vintage en hedendaags stadsdesign.

Een schitterend fotoboek om van te genieten en bij weg te dromen. Groot formaat, luxueuze afwerking.
Met bijdrages van interieurarchitecten, decorateurs en de hoofdredacteurs van o.a. AD, Elle Decoration, Marie Claire Maison, Harper's Bazaar...

Country Hideaway, Galilee Oasis, Black & White, Macaron, A Herregård in the Fjords, Factory, Summer Lodge,  Puglia's Hidden Gem, Crafted in Colour, Urban Elegance, Caucasus Retreat, Island Ease, Atmospheric Autumn, Timeless Mas, Gustavian Spirit, Black Tie, Flemish Touch

Prijs:€ 99,00