Ei op het menu

Product details

NULL

Afwerking: 
Hardback
Aantal pagina's: 
192
Afmetingen: 
280x230
Verschijningsdatum: 
25/04/2017
EAN: 
9789401441278
Nur-code: 
Eten en drinken algemeen
Uitgever: 
Lannoo
Druk: 
1

Ei op het menu

  • Alles wat je altijd al wilde weten over eiergerechten

Kip was eerst, dus daarom nu Ei. Universeel en veelzijdig, lekker en voedzaam: eieren zijn onmisbaar in heel wat uiteenlopende bereidingen en je vindt ze terug in alle culturen. Auteur Luc Hoornaert trok op onderzoek uit en verzamelde zestig onweerstaanbare eiergerechten uit alle hoeken van de wereld, van China, Korea en Japan over Turkije en Iran tot in het Verenigd Koninkrijk. Voor de klassiekers klopte hij bij enkele bekende Belgische en Nederlandse topchefs aan, en ook cocktails kregen een welverdiende plaats in Ei. Foodfotograaf Kris Vlegels zorgde voor de krachtige foto's in dit tijdloze kijk- en kookboek.

Boeken van dezelfde auteur(s)

Subtitle: 
An eclectic selection of culinary locations
Prijs:€ 16,99
Subtitle: 
Een eigenzinnige selectie culinaire adressen
Prijs:€ 24,99
Subtitle: 
De smaakmakers van de Belgische keuken
Prijs:€ 29,99
Subtitle: 
Op het menu
Prijs:€ 34,99
Subtitle: 
On the menu
Prijs:€ 34,99

Pagina's

Prijs:€ 34,99

Beschikbaarheid:

Leverbaar

E-book ean

iBookstore