Een kleine geschiedenis van de mens door dierenogen

Product details

NULL

Afwerking: 
Hardback
Aantal pagina's: 
96
Afmetingen: 
379x280
Verschijningsdatum: 
25/10/2022
EAN: 
9789401486880
Nur-code: 
Geschiedenis (< 12 jaar)
Uitgever: 
Lannoo
Druk: 
3

Een kleine geschiedenis van de mens door dierenogen

Over heilige koeien, ruimteapen en de roep van de kakapo
  • Een verrassende en eigenwijze kijk op de geschiedenis van de mensheid

Vanaf het allervroegste begin loopt er een spoor van dieren door onze geschiedenis. Ze zagen de eerste mens in Afrika. Ze renden voor hun leven toen hij een jager bleek te zijn, en toen hij zich settelde als boer trokken zij de ploeg. Dieren speelden een hoofdrol toen koningen en keizers pronkten met hun macht. Ridders zaten op hun ruggen, soldaten vertrouwden op hun vleugels als ze een boodschap de lucht in stuurden voor hulp.

In dit boek vertellen 29 dieren hun verhaal. Hun getuigenissen voeren van tweehonderdduizend jaar geleden tot vandaag. Soms blikken ze terug, soms zitten ze midden in een gebeurtenis, soms kijken ze hoopvol vooruit.

Ontdek de geschiedenis door de ogen van zijderupsen, heilige koeien en ijsberen. Leef mee met een bekende filmorka, luister naar het verhaal van chimpansee Ham en hoor de roep van de kakapo. Het woord is aan de dieren.

Prijs:29,99

Gratis verzending vanaf € 24,99 (Benelux)

Beschikbaarheid:

Leverbaar (binnen 1-2 werkdagen in huis)

Djenné Fila bekroond met Gouden Penseel 2023

In aanloop naar de Kinderboekenweek, die op woensdag 4 oktober in Nederland start, zijn op donderdag 28 september de winnaars van de Gouden Griffel en het Gouden Penseel thuis verrast met het bijzondere nieuws.

We zijn erg trots op het feit dat ...