Een betaalbaar jaar

Product details

NULL

Afwerking: 
Andere uitvoering
Aantal pagina's: 
240
Afmetingen: 
248x183
Verschijningsdatum: 
14/11/2023
EAN: 
9789401492812
Nur-code: 
Lifestyle algemeen
Uitgever: 
Lannoo
Druk: 
1

Een betaalbaar jaar

Rijker leven met het grote jaarspaarplan
  • 365 dagen lang besparen zonder te beknibbelen

Spoiler: je hoeft heus niet spartaans te leven om te sparen. Met het slimme jaarspaarplan van budgetgoeroe Sara Van Wesenbeeck zet je zonder moeite elke week 100 euro opzij, terwijl er ruimte blijft voor extraatjes. Dit boek levert geld op, elke dag opnieuw.

Of het nu gaat om je boodschappenlijstje, je vakantieplannen of je bankzaken, Een betaalbaar jaar is tot de rand gevuld met praktische tips en verrassende weetjes om geld te winnen met het hele gezin. Voortaan weet je elke maand waar je échte koopjes kunt scoren, hoe je voordelig volgens de seizoenen kunt leven en welke concrete spaaracties je portemonnee kunnen spekken.

Na twaalf maanden is het resultaat niet enkel een gebalanceerd budget en een flink gevulde spaarpot, maar ook rust in je huis en je hoofd.

'Laten we korte metten maken met het idee dat besparen moeilijk is, en sáái. Mijn jaarspaarplan kan je niet alleen duizenden euro's opleveren, het maakt besparen heel eenvoudig en - jawel - ook plezierig.'

Boeken van dezelfde auteur(s)

Subtitle: 
Het slimme organizing boek
Prijs:22,99
Subtitle: 
365 tips om meer uit je geld te halen
Prijs:15,99
Prijs:25,99

Gratis verzending vanaf € 24,99 (Benelux)

Beschikbaarheid:

Leverbaar (binnen 1-2 werkdagen in huis)

E-book ean

iBookstore

Colruyt Group Academy: Life Talks

28/11/2023
Digitaal
Belgique

Over sommige kleine en grote dingen in het leven raak je nooit uitgepraat en kan je altijd bijleren. Daarom nodigt Colruyt Group Academy in een nieuwe reeks webinars inspirerende sprekers uit om het te hebben over alledaagse, herkenbare onderwerpen. Ontdek hier onze Lannoo auteurs die je...