Digitalis

Product details

NULL

Afwerking: 
Paperback
Aantal pagina's: 
280
Afmetingen: 
212x142
Verschijningsdatum: 
29/05/2018
EAN: 
9789401450843
Nur-code: 
Mens en maatschappij algemeen
Uitgever: 
Lannoo
Druk: 
8

Digitalis

Hoe we onze wereld kunnen heruitvinden
  • Directeur Google Belgi√ę pleit voor meer digitale visie en goesting

Reis mee naar Digitalis, het land dat meer dan 4 miljard mensen met elkaar verbindt via het internet. Een land waar gezondheidszorg, onderwijs, mobiliteit, economie en andere maatschappelijke thema's worden aangepakt dankzij de mogelijkheden van de digitale revolutie.

Dit uitdagende boek van Thierry Geerts is een krachtig pleidooi om in deze tijden van digitalisering de angst opzij te schuiven en de vooruitgang te omarmen. De digitale revolutie heeft immense maatschappelijke, culturele en economische implicaties en stelt ons voor grote uitdagingen: we moeten niet minder dan de hele wereld heruitvinden. Maar de boodschap is positief: de technologische vooruitgang biedt unieke kansen om onze samenleving te verbeteren.

En waarom zou Belgi√ę, dat in het verleden aan de spits heeft gestaan van de industri√ęle en computerrevolutie, niet de hoofdstad van Digitalis kunnen worden? Als ons land deze digitale trein niet wil missen, heeft het behoefte aan inspirerende en ambitieuze projecten. Dit boek zet alvast de bakens uit.

Meer info: www.bedigitalis.be

Boeken van dezelfde auteur(s)

Subtitle: 
How digitalisation is making us more human
Prijs:19,99
Prijs:24,99

Gratis verzending vanaf ‚ā¨ 24,99¬†(Benelux)

Beschikbaarheid:

Leverbaar (binnen 1-2 werkdagen in huis)

E-book ean

iBookstore