De Waanzinnige Boomhutboeken

Een boomhut zoals die van Andy en Terry heb je nog nooit gezien! Er is een bowlingbaan, een zwembad met reuzenhaaien, een geheim laboratorium en een snoepjesmachine die je overal volgt en snoepjes in je mond schiet als je trek hebt. Andy en Terry beleven er de dolste avonturen, want in hun boomhut is alles mogelijk! En in elk boek komen er 13 verdiepingen bij. Waar wacht je nog op? Kom snel langs!

 

De waanzinnige boomhut van 156 verdiepingen

Andy en Terry hebben weer dertien verdiepingen toegevoegd aan hun waanzinnige boomhut. Er is nu een wensput, een wereldrecordverbreekverdieping en een gevonden-worstjesbureau. In de boomhut is het alle dagen feest! Op kerstavond moeten Andy en Terry lijstjes maken, een nieuw boek schrijven en de kerstman helpen. Dus waar wacht je op? Kom naar boven!

 

Downloads

Heb je zin in uren kleurplezier?
Download hieronder onze waanzinnige kleurplaat & ga meteen aan de slag!

Boeken

De waanzinnige boomhutboeken zijn perfect voor jonge lezertjes: boordevol¬†humor en knotsgekke tekeningen! Wil je het allemaal nog wat actiever maken, bekijk dan even het boek 'Hoe schrijf ik zelf een waanzinnig boek?' of het doeboek, het doeboek 2 of het waanzinnige idee√ęnboek.

En wist je dat de schrijver en illustrator van de boomhut-boeken ook een waanzinnig leuk boek hebben gemaakt over prehistorische wezens en over de werking van je lichaam?

Subtitle: 
Waanzinnige tips en doldwaze opdrachten. Maak plezier met letters en woorden.
Prijs:12,99