De Waaaaanzinnige Boomhutboeken

Een boomhut zoals die van Andy en Terry heb je nog nooit gezien! Er is een bowlingbaan, een zwembad met reuzenhaaien, een geheim laboratorium en een snoepjesmachine die je overal volgt en snoepjes in je mond schiet als je trek hebt. Andy en Terry beleven er de dolste avonturen, want in hun boomhut is alles mogelijk! En in elk boek komen er 13 verdiepingen bij. Waar wacht je nog op? Kom snel langs!

De Waanzinnige Boomhut van 78 verdiepingen

Klim jij mee in de nieuwste boomhut van Andy & Terry? Ze hebben er 13 verdiepingen bijgebouwd, waaronder een carwash, een combineermachine, een krabbelatorium, een stadion voor ALLE SOORTEN BALSPORTEN, Andyland, Terryland, een zwaar beveiligde aardappelchipsopslagruimte en een openluchtbioscoop.

Dus waar wacht je op? Kom naar boven!
En vind je de koe op elke pagina?
Boordevol knotsgekke illustraties van de eerste tot de achtenzeventigste verdieping.

De Waanzinnige Boomhut van 78 verdiepingen

Downloads

Heb je zin in uren kleurplezier?
Download hieronder onze waanzinnige kleurplaat & ga meteen aan de slag!

Boeken

De waanzinnige boomhutboeken zijn perfect voor jonge lezertjes: boordevol humor en knotsgekke tekeningen! Wil je het allemaal nog wat actiever maken, bekijk dan even het boek 'Hoe schrijf ik zelf een waanzinnig boek?' of het binnenkort te verschijnen doeboek en het waanzinnige ideeënboek.

En wist je dat de schrijver en illustrator van de boomhut-boeken ook een waanzinnig leuk boek hebben gemaakt over prehistorische wezens en over de werking van je lichaam?