De slechtnieuwsbrenger

Product details

NULL

Afwerking: 
Paperback
Aantal pagina's: 
216
Afmetingen: 
212x142
Verschijningsdatum: 
24/08/2020
EAN: 
9789401468916
Nur-code: 
Psychologie algemeen
Uitgever: 
Lannoo
Druk: 
2

De slechtnieuwsbrenger

Een slachtofferbejegenaar vertelt
  • Het leven zoals het is: over verdriet en veerkracht bij slachtoffers en hun familie

'Je staat met een bom voor de deur. En die moet je zo snel mogelijk doen afgaan.'
Filip Cauwelier begeleidt slachtoffers in rampspoed. Hij is de man die je 's nachts vooral niet aan je deur wilt: hij licht families in als hun naaste is overleden, vangt betrokkenen van verkeersongevallen op, staat slachtoffers van kleine en grote misdrijven bij, bemiddelt bij partnergeweld en zorgt voor crisisopvang van kinderen en jongeren in verontrustende opvoedingssituaties.

In dit boek gunt hij ons een blik in een wereld die we zelf nooit van dichtbij hopen te zien en deelt hij met de lezer wat meer dan vijf jaar slachtoffers begeleiden hem leerde over verdriet én veerkracht. Want hoe zou jij reageren als hij 's nachts bij jou aanbelt?

'Iedereen, van welke achtergrond ook, kan iets traumatisch meemaken. Iedereen kan een naaste verliezen. En hoewel iedereen een trauma op zijn of haar eigen manier verwerkt, kunnen we in tijden van crisis niet anders dan tonen wie we in wezen zijn.'

Adviesprijs:19,99
Prijs:9,99
You save:-50%

Gratis verzending vanaf € 24,99 (Benelux)

Beschikbaarheid:

Leverbaar (binnen 1-2 werkdagen in huis)

E-book ean

iBookstore

De slechtnieuwsbrenger screenshot video

Een niet-alledaags beroep: de slechtnieuwsbrenger

Filip Cauwelier heeft een wel heel bijzondere job: als slechtnieuwsbrenger begeleidt hij slachtoffers in rampspoed. Hij gunt ons een blik in een wereld die we zelf nooit van dichtbij hopen te zien en deelt wat meer dan vijf jaar slachtoffers begeleiden hem leerde over verdriet én veerkracht.