De Geluksvogels

Wereldwijd vliegen al meer dan 300.000 kinderen, ouders en leerkrachten mee met de geluksvogels. Jij ook? 'Geluk voor kinderen' is verkrijgbaar in boekvorm. Maar je kan ook met de speldoos aan de slag. In de klas of thuis, maakt niet uit.

 

Geluk voor kinderen: het posterboek

Meer dan 20 prachtige posters voor thuis of in de klas. Met inspirerende quotes en opdrachten van geluksexpert Leo Bormans.

Nog meer geluksboeken:


Geluk voor kinderen: het spel

Dit is een ervaringsspel waarbij volwassenen en kinderen samen spelen. Het doel van het spel is om, aan de hand van de geluksopdrachten op de kaartjes, samen een zo groot mogelijk warm nest te bouwen en op weg te gaan naar meer geluk.

Bij elke goed uitgevoerde opdracht mag je een stukje van het nest kleuren. Download hier een extra inkleurbaar spelbord. 


Onderwijs

Wil je werken met 'Geluk voor kinderen' in de klas? Download hier gratis materiaal

 

"Het doet zo’n deugd te zien en te voelen hoe de kinderen en de collega’s elke keer opnieuw verlangen naar een nieuwe vogel en een nieuw verhaal. Dat maakt me echt gelukkig."

Juf Bieke  'Geluksvogels in de klas' (facebook)

 

"Leo Bormans is met dit boek voor 100 procent geslaagd als je aandacht wil besteden aan het fijne geluksgevoel dat je hebt als je goede vrienden hebt. Vanuit de verhalen over vogels belicht hij de tien belangrijkste eigenschappen van vriendschap. Sebastiaan van Doninck heeft elk verhaal groots geïllustreerd."

Kinderboekenjuf.nl

 

Auteur Leo Bormans over Geluk voor kinderen

Auteur Leo Bormans over 'Felix zoekt geluk'

Uit ‘Geluk voor kinderen’: het verhaal van Hoko

Auteur Leo Bormans leest voor uit 'Geluk voor kinderen'

Uit ‘Geluk voor kinderen’ – Feest: het verhaal van Trochi

Leo Bormans leest voor uit 'Geluk voor Kinderen'


Over de auteur

Leo Bormans reist de wereld rond als 'Ambassador of Happiness and Quality of Life'. Hij is schrijver en inspirator. Hij heeft een Master in Talen en Wijsbegeerte en is auteur van de internationale bestseller The World Book of Happiness.

www.leobormans.be

Alle boeken van Leo Bormans

Contacteer Leo Bormans

Over de illustratoren

Sebastiaan Van Doninck is een succesrijk illustrator van kinderboeken en tijdschriften. Hij publiceerde wereldwijd al verschillende prentenboeken. Zijn werk werd meermaals bekroond met een Boekenpluim en een Vlag en Wimpel.
www.sebastiaanvandoninck.com/

 

Rosalien Helsen studeerde in 2019 af aan Sint Lucas Antwerpen met een master grafisch ontwerp. Sindsdien werkt ze als illustrator en motion designer en maakt prentenboeken, editorial illustraties en animaties.
www.rosalienhelsen.com/


Organiseer je eigen expo

Ideaal voor jouw vereniging, bedrijf of school

Bestel en ontvang het volledige pakket:

  • 21 grote panelen met de geluksvogels: Formaat A2, stevig display-karton, voorzien van 2 gaatjes om op te hangen
  • 200 flyers met leuke opdrachten per vogel: Formaat A5, recto verso bedrukt, ontwerp wordt ook digitaal aangeleverd
  • Gepersonaliseerde poster: Eigen logo en info, ontwerp wordt digitaal aangeleverd

Prijs: €300 (verzending inbegrepen)

Voor meer info of een offerte op maat: Astrid.Maes@lannoo.be

Voorstellingen

Van elk boek uit de reeks ‘Geluk voor Kinderen’ en ‘Felix zoekt Geluk’ maakte verteltheater De VerhalenKat een unieke voorstelling voor in de bib, de school, het cultureel centrum… Er zijn vijf fantasierijke voorstellingen van 50 minuten beschikbaar.

Meer op www.deverhalenkat.be