De collega's werken thuis

Product details

NULL

Afwerking: 
Paperback
Aantal pagina's: 
168
Afmetingen: 
0x0
Verschijningsdatum: 
12/04/2019
EAN: 
9789401462761
Nur-code: 
Personeel en Organisatie
Uitgever: 
LannooCampus
Druk: 
1

De collega's werken thuis

Kies zelf waar, wanneer en hoe je werkt
  • Droom je van thuiswerken of voel je je goed bij een prikklok?

Medewerkers die regisseur zijn van hun leven zijn gelukkiger en presteren beter. Dat is de leidraad die Frank Van Massenhove en Tom Auwers hebben toegepast bij het transformeren van de FOD Sociale Zekerheid tot een moderne, efficiënte organisatie. Voortaan kunnen medewerkers er kiezen wanneer en waar ze werken. Thuis, aan zee, op kantoor: het maakt niet uit. Als de resultaten er maar zijn.

In De collega's werken thuis lees je waarom tijd de nieuwe currency is, hoe je medewerkers triggert, hun betrokkenheid bevordert en hoe bevrijdend het kan zijn om je eigen kantoor op te geven, ook voor de baas.

Frank Van Massenhove en Tom Auwers vertellen hoe ze de FOD Sociale Zekerheid samen met hun medewerkers hebben omgevormd tot een voorbeeldorganisatie. Compleet met tekeningen van Kamagurka en de deskundige commentaar van Frederik Anseel, professor arbeidspsychologie aan de UGent. De collega's werken thuis wijst de weg naar een nieuwe werkcultuur die de mens centraal stelt en die steunt op respect, resultaten en vertrouwen.
Speciaal voor open-minded managers, CEO's en topambtenaren die het verschil willen maken, of voor iedereen die wil weten hoe werken en geluk samen kunnen gaan.

Prijs:29,99

Deze titel is beschikbaar via printing on demand.

Beschikbaarheid:

Beschikbaar als POD