Win een Stinkhond knuffel (actie is afgelopen)

Win een Stinkhond knuffel (actie is afgelopen)

14/02/2024

Februari is de maand van de liefde en dat willen we samen met Stinkhond vieren.

Ontdek hieronder alles over onze hartverwarmende Valentijnsactie, waarbij je kans maakt op een schattige Stinkhond knuffel.

In Stinkhond is verliefd droomt Stinkhond van de liefde. Met de Gids voor verleiders gaat Stinkhond op liefdespad en probeert hij het hart van Zonderpoeha te veroveren. In de woordzoeker verstopte hij heel wat woorden uit het boek, maar eentje staat niet in het rooster.

Los de woordzoeker op, laat ons via het onderstaande formulier weten welk woord er ontbreekt en maak zo kans op een fantastische Stinkhond knuffel

P.S. Als je op de woordzoeker hieronder klikt, zal de afbeelding als pdf openen. Dan kan je hem eenvoudig downloaden en afdrukken om te puzzelen. Succes!

P.S. Als je op de woordzoeker klikt, zal de afbeelding als pdf openen. Dan kan je hem eenvoudig downloaden en afdrukken om te puzzelen. Succes!

Wedstrijdformulier

Deze wedstrijd is helaas afgelopen. Wij brengen de winnaar spoedig op de hoogte.

Stinkhond is verliefd - Colas Gutman, Marc Boutavant

Dit is Stinkhond. Hij ruikt naar sardientjes en ziet eruit als een gerafeld tapijt.
Stinkhond is niet alleen lelijk en dom, maar hij heeft ook een hart van goud.

Stinkhond droomt van de liefde. Maar wie valt er nu voor een dweil? Met de Gids voor verleiders gaat Stinkhond op liefdespad. Hij valt als een blok voor Zonderpoeha. Maar zij houdt alleen van poedels.

Kan hij met de hulp van het boek toch haar hart stelen?