Win 3x een gesigneerd exemplaar van Bowl Food!

Win 3x een gesigneerd exemplaar van Bowl Food!

04/05/2017

Chloë en Magali Szpyt, de sympathieke zusjes die mijn Pop-uprestaurant 2016 wonnen, bundelden in Bowl Food hun favoriete bowlgerechten voor elke dag. Een heerlijke kippenroomsoep of een verrassende carpaccio van octopus met knoflook en asperges: het staat allemaal in het boek van Chloë en Magali.

Heb jij ook al zin gekregen om aan de slag te gaan met deze recepten? Wij geven drie gesigneerde exemplaren weg! Waag je kans en doe mee aan onze wedstrijd. De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

Deze wedstrijd werd afgesloten op 24/05/2017. De winnaars werden verwittigd via e-mail.

 

 

 

Bowl Food

Chloë & Magali Szpyt

Foto's Heikki Verdurme

De beste gerechten van Strombowli en meer

De winnaars van Mijn Pop-uprestaurant 2016, Chloë en Magali Szpyt, bundelen in Bowl Food hun favoriete bowlgerechten voor elke dag. Voor de zusjes zijn heerlijk gebulde kommetjes het ultieme comfortfood, want lekker veelzijdig en ideaal om te delen met vrienden en familie.

Bovendien zijn hun bowls voedzaam en gezond. In dit boek staan ruim zestig eenvoudige bowlrecepten, met invloeden uit de wereldkeuken en met een knipoog naar hun roots.

In dit sfeervol geïllustreerde kookboek komen soup bowls, small bowls, big bowls, pasta bowls en sweet bowls aan bod. Bij elk recept horen ook smaakmakers en toppings om je gerecht een persoonlijke toets te geven, en vooral om eindeloos te kunnen combineren.

€24,99 | Meer info | Boek inkijken