Webinars on demand: herbekijk onze webinars!

Webinars on demand: herbekijk onze webinars!

Heb je een van onze webinars gemist? Geen nood, je kan ze gerust herbekijken. We lijsten ze hieronder even voor je op. Interesse? Schrijf je dan zeker in. Let wel: dit zijn reeds opgenomen webinars, dus vragen stellen is niet meer mogelijk.

 

People always talk about reputations: keynote door auteur Frederik Picard

Succesvolle merken slagen erin om mensen écht aan zich te binden, terwijl andere merken moeten zwoegen om overeind te blijven. Een merk opbouwen begint bij je merk helder en bevattelijk te maken voor je doelpubliek en de focus te leggen op value branding. 'People always talk about reputations' loodst je door het hele proces van merkopbouw. Stap voor stap leer je je merk te positioneren, betekenis te geven en te profileren.

Duur: 35 minuten

Apparaat: via je computer, tablet of telefoon

 

Collega in hoofd en hart: keynote door auteurs Geert Serneels en Marc Vande Gucht

Aan de hand van concrete oplossingen en verschillende bedrijfsvoorbeelden zet Collega in hoofd en hart je aan om de veerkracht op het werk te verhogen. In dit webinar geven auteurs Geert Serneels en Marc Vande Gucht een kort overzicht van wat het boek te vertellen heeft. 

Duur: 33 minuten

Apparaat: via je computer, tablet of telefoon

 

Goed leven met kwetsbaarheid en beperking

In hun nieuwe boek werpen Dirk De Wachter en Manu Keirse een unieke blik op kwetsbaarheid en beperking, en de rol die ze kunnen spelen in onze wereld.

Duur: 1 uur

Apparaat: via je computer, tablet of telefoon