Webinars on demand: herbekijk onze webinars!

Webinars on demand: herbekijk onze webinars!

Heb je een van onze webinars gemist? Geen nood, je kan ze gerust herbekijken. We lijsten ze hieronder even voor je op. Interesse? Schrijf je dan zeker in. Let wel: dit zijn reeds opgenomen webinars, dus vragen stellen is niet meer mogelijk.

 

Alex Agnew in gesprek met Joël De Ceulaer & Maarten Boudry

Het boek Eerste hulp bij pandemie is een corona-lexicon waarin de auteurs op een wetenschappelijke, boeiende en zeer begrijpelijke manier aantonen wat de pandemie betekent en welke lessen we kunnen trekken om in de toekomst vergelijkbare miserie te vermijden.

Duur: 60 minuten

Apparaat: via je computer, tablet of telefoon

Beschikbaar tot: 30 juni 2021

 

Goed leven met kwetsbaarheid en beperking door Dirk De Wachter en Manu Keirse

In hun nieuwe boek werpen Dirk De Wachter en Manu Keirse een unieke blik op kwetsbaarheid en beperking, en de rol die ze kunnen spelen in onze wereld. Ze bieden een taal voor het dagelijks bewust omgaan met beperking bij patiënten. Van een brede visie rond inclusie en stereotypen, over concrete onderwerpen als slechtnieuwsgesprekken, dementie of euthanasie bij wilsonbekwaamheid, tot omgaan met een verlies dat nooit eindigt. Voor naasten en zorgverleners, voor de hele maatschappij.

Duur: 45-60 minuten

Apparaat: via je computer, tablet of telefoon

Beschikbaar tot: 30 juni 2021

 

Zen Parents: Zorg elke dag een beetje voor jezelf

In de chaos van het werk, de kinderen, het huishouden en je partner, is het soms moeilijk om aan jezelf te denken als ouder. Maar hoe meer de stress zich opbouwt, hoe stroever alles verloopt. Yogini Ine Maes reikt je concrete handvaten aan om elke dag – ook al is het maar 5 minuten – voor jezelf te zorgen. 

Duur: 45-60 minuten

Apparaat: via je computer, tablet of telefoon

Beschikbaar tot: 30 juni 2021

 

People always talk about reputations: keynote door auteur Frederik Picard

Succesvolle merken slagen erin om mensen écht aan zich te binden, terwijl andere merken moeten zwoegen om overeind te blijven. Een merk opbouwen begint bij je merk helder en bevattelijk te maken voor je doelpubliek en de focus te leggen op value branding. 'People always talk about reputations' loodst je door het hele proces van merkopbouw. Stap voor stap leer je je merk te positioneren, betekenis te geven en te profileren.

Duur: 35 minuten

Apparaat: via je computer, tablet of telefoon

 

Collega in hoofd en hart: keynote door auteurs Geert Serneels en Marc Vande Gucht

Aan de hand van concrete oplossingen en verschillende bedrijfsvoorbeelden zet Collega in hoofd en hart je aan om de veerkracht op het werk te verhogen. In dit webinar geven auteurs Geert Serneels en Marc Vande Gucht een kort overzicht van wat het boek te vertellen heeft. 

Duur: 33 minuten

Apparaat: via je computer, tablet of telefoon