Reserveer nu jouw exemplaar van Ik zie, ik zie wat jij niet ziet en het is...

Reserveer nu jouw exemplaar van Ik zie, ik zie wat jij niet ziet en het is...

22/08/2020

Elise De Rijck (bestsellerauteur van de Bucketlist-boeken) zet kinderen vier maal aan het werk rond kleur!

Speelse boekjes die de creativiteit bij kinderen stimuleren.

Kies je lievelingskleur of verzamel ze al-le-maal.

Reserveer alvast jouw exemplaar!

Ik zie, ik zie wat jij niet ziet en de kleur is ... blauw

Maak dit boek blauw

Elise De Rijck

Wat nu volgt, kan je petje te boven gaan:
Dit is geen boek!

Het lijkt misschien wel zo, want het heeft pagina's, woorden en een omslag.

Maar vergis je niet! Dit is geen echt boek. Het is aan jou om van dit boek, dat overduidelijk geen boek is, een verzameling te maken van smerige, mooie, nutteloze en absurde dingen in de mooiste kleur van alle kleuren... Blauw!

Ik zie, ik zie wat jij niet ziet en de kleur is ... geel

Maak dit boek geel

Elise De Rijck

Wat nu volgt, kan je petje te boven gaan:
Dit is geen boek!

Het lijkt misschien wel zo, want het heeft pagina's, woorden en een omslag.

Maar vergis je niet! Dit is geen echt boek. Het is aan jou om van dit boek, dat overduidelijk geen boek is, een verzameling te maken van smerige, mooie, nutteloze en absurde dingen in de mooiste kleur van alle kleuren... Geel!

Ik zie, ik zie wat jij niet ziet en de kleur is ... roze

Maak dit boek roze

Elise De Rijck

Wat nu volgt, kan je petje te boven gaan:
Dit is geen boek!

Het lijkt misschien wel zo, want het heeft pagina's, woorden en een omslag.

Maar vergis je niet! Dit is geen echt boek. Het is aan jou om van dit boek, dat overduidelijk geen boek is, een verzameling te maken van smerige, mooie, nutteloze en absurde dingen in de mooiste kleur van alle kleuren... Roze!

Ik zie, ik zie wat jij niet ziet en de kleur is ... groen

Maak dit boek groen

Elise De Rijck

Wat nu volgt, kan je petje te boven gaan:
Dit is geen boek!

Het lijkt misschien wel zo, want het heeft pagina's, woorden en een omslag.

Maar vergis je niet! Dit is geen echt boek. Het is aan jou om van dit boek, dat overduidelijk geen boek is, een verzameling te maken van smerige, mooie, nutteloze en absurde dingen in de mooiste kleur van alle kleuren... Groen!