Perfecte cadeautjes voor communie & lentefeest: shop nu met 10% korting

Perfecte cadeautjes voor communie & lentefeest: shop nu met 10% korting

18/04/2024

Heb je binnenkort een communie of lentefeest op de agenda staan, maar heb je nog geen cadeau gevonden dat echt bijzonder is? Waarom verras je de gelukkige niet met iets dat niet alleen tof is, maar ook nog eens leerzaam? Een boek is een tijdloos geschenk dat kan inspireren, vermaken en verrijken!

Een goed gekozen boek kan niet alleen de verbeelding stimuleren, maar ook kennis vergroten en levenslange herinneringen creëren.

Duik in de wereld van onze nieuwe boeken en vind het perfecte geschenk voor die speciale gelegenheid. Het zal zeker een glimlach op het gezicht van de feestvierder toveren en hen aanmoedigen om de magie van het lezen te ontdekken. Gebruik de kortingscode 2024feest10 en shop nu de boeken met 10% korting!

De waanzinnige boomhut van 169 verdiepingen

Andy Griffiths, Terry Denton, Edward van de Vendel

Andy en Terry bouwen voor de laatste keer dertien nieuwe verdiepingen! Er is nu een elektrische-ponystal, een LAWAAIverdieping en een gekkokamer in de waanzinnige boomhut.

De vrienden worden achternagezeten door een leerplichtambtenaar. Kunnen ze die ontwijken, ondertussen hun lastige dubbelgangers uit de spiegelhal verslaan én hun boek op tijd afwerken?

€ 17,99  € 16,19

Het hart van een giraf is ongelooflijk groot

Sofia Chanfreau, Amanda Chanfreau, Sophie Kuiper

Vega woont met haar vader op Giraffeneiland. Denkbeeldige dieren en opa Hektor houden haar gezelschap. Van haar moeder herinnert ze zich niets. Wanneer Vega's vader een ijskoningin als vriendin krijgt, gaat Vega samen met haar beste vriend Nelson op zoek naar haar moeder... Een magisch en spannend avontuur over je plek vinden in de wereld voor lezers vanaf 9 jaar. 

€ 19,99  € 17,99

Vos en Haas redden het bos

Sylvia Vanden Heede, Thé Tjong-Khing

Een grappig avontuur van Sylvia Vanden Heede met speelse tekeningen van Thé Tjong-Khing. Om voor te lezen, samen te lezen of zelf te lezen: perfecte mix van tekst en beeld voor lezers die al wat ervaring hebben (AVI E5). Verfilmd tot een spannende en kleurrijke animatiefilm.

€ 16,99  € 15,29

De dikke Stinkhond

Colas Gutman, Marc Boutavant, Sylvia Vanden Heede

Drie hilarische verhalen van de leukste vuilnisbakvrienden. Zodra Stinkhond zijn vuilnisbak verlaat, komt hij van het ene avontuur in het andere terecht. Op school willen zijn klasgenoten hem als voetbal gebruiken. Samen met Plattekat belandt hij op een boerderij waar dieren worden ingeblikt. Gelukkig weten de twee vrienden zich uit elk gevaar te redden. Ze slagen er zelfs in het armzalige circus Miracoli weer beroemd te maken. En elk avontuur eindigt waar het begon: in de vuilnisbak!

€ 19,99  € 17,99

Het grote kippenboek

Jan Hamstra, Evelien De Vlieger

Een uitzonderlijke ode aan een groots dier. Slimmer, belangrijker en mooier dan je denkt. Ontdek hoe kippen afstammen van dino's. Lees over hun klein maar verdraaid vernuftig brein. Kraai als een haan in verschillende talen. Voorspel of een kip een wit of een bruin ei zal leggen. Kortom: sla dit boek open en laat je betoveren door deze kleurrijke vogel.

€ 27,99  € 25,19

De Britannica Infographica

Christopher Lloyd

Ga mee op ontdekkingstocht door dit prachtige boek en leer over sterren, planeten, vulkanen, ijsbergen, bomen, botten, hersenen, uitvindingen en veel meer.

€ 29,99  € 26,99

My mood journal. Invulboek voor tieners.

Tieners in huis

Dagboek voor de TikTok-generatie. Wanneer gebruik je deze journal?

  • Je merkt dat je vastzit in een Netflix-spiraal en wilt deze (plezante) sleur wel even doorbreken.
  • Je wilt spontaan iets schrijven, tekenen of krabbelen. Het hoeft enkel leesbaar te zijn voor jezelf.

Good for you. Gewoon doen!

€ 17,99  € 16,19

Het spel van Vos en Haas - Red het ei

Sylvia Vanden Heede, Thé Tjong-Khing, Bannan Games

Vos en Haas drinken thee in de tuin. Plots horen ze een kreet om hulp. Het is een vogel. Ze is haar ei kwijt. En de boef Jak sluipt rond in het bos! Hij heeft vast een heel gemeen plan... Help Vos en Haas en hun vrienden om het ei in het nest te leggen voordat Jak het vindt.

Speel met Vos en Haas en hun vrienden en versla Jak.

€ 22,99  € 20,69

Het spel van Stinkhond - De Stinkprins

Colas Gutman, Marc Boutavant

Gekibbel in de vuilnisbak van Stinkhond en Plattekat: wie mag de Stinkprins zijn?
De eerste die al zijn kaarten kwijtspeelt, natuurlijk! Dit spel is niet moeilijk en vooral heel erg leuk. Nog leuker dan Modderpoli!

€ 15,99  € 14,39

Roofvogels

Walter De Raedt, Joris De Raedt

Roofvogels spreken tot de verbeelding. Ze zijn de basis van veel mythes en mysterie. Meestal zweven ze hoog in de lucht, op zoek naar prooi of zitten ze goed gecamoufleerd op de uitkijk.

Maar in dit boek kun je ontdekken dat: het nest van een zeearend tot wel 600 kg kan wegen, en meer dan 2 meter breed kan zijn. En natuurlijk nog veel meer.

€ 27,99  € 25,19

321 superslimme dingen die je moet weten voor je 13 wordt

Mathilda Masters, Louize Perdieus

De leukste weetjes-encyclopedie ter wereld. Wist je dat:

  • een giraf z'n oren kan uitlikken?
  • we al duizenden jaren onze tanden poetsen?
  • je je hoofd kunt wegen door het in een emmer water te stoppen?

321 verrassende weetjes over dieren, wetenschap, geschiedenis, aardrijkskunde en nog veel meer.

€ 22,99  € 20,69

Atlas

Aleksandra Mizielinska, Daniel Mizielinski

Groot, kleurrijk, verrassend: een adembenemende atlas. Boordevol boeiende weetjes over fauna, flora, cultuur, bevolking, enz. Wat zijn de populairste voornamen in China? Welke vissen vind je in de Indische Oceaan? Wat zijn de nationale sporten van Canada?

€ 27,99  € 25,19

Bestel bovenstaande boeken met 10% korting.

Hoe bestellen?

1. Stop jouw favoriete boeken in het winkelmandje.

2. Gebruik de kortingscode 2024feest10 en klik op "+" (toepassen) om de korting te activeren.

3. Rond je bestelling af. Enkele dagen later ontvang je het pakket bij je thuis.

* Deze actie is enkel geldig via de webshop van Lannoo tot 31/05/2024. De code is enkel geldig op de geselecteerde boeken hierboven en niet cumuleerbaar met andere promoties of kortingscodes.