Creëer een onvergetelijke Kersttafel

Creëer een onvergetelijke Kersttafel

23/11/2020

A toast to happiness!

Christiann Koepke deelt haar favoriete tips en tricks zodat je direct aan de slag kan met het stylen van je dromerige kersttafel. Schuif aan en ga voor niks minder dan een onvervalst wauw-effect.

 

Creëer een onvergetelijke Kersttafel

  • De gerechten komen op de eerste plaats. Doe inspiratie op bij je lokale handelaren
  • Denk na over de sfeer die je wenst te creëren. Is het romantisch en rustiek? Modern en licht? Kies een sfeer en blijf eraan vasthouden
  • Start met een basiskleur, zoals bijvoorbeeld wit of beige en voeg dan kleur toe aan je tafel, zoals fris groen of romantisch roze. Als de basis goed zit, kan je veel gemakkelijker experimenteren met kleine eyecatchers

 

  • Beslis eerst over jouw tafel en stoelen, ga dan over op de glazen, het bestek en het tafellinnen
  • Denk na over welke bloemen er op tafel zullen komen: een mooi bloemstuk of een guirlande? Een bloemenguirlande is een goede keuze als je een lange tafel hebt. Bloemstukjes zijn ideaal voor een ronde tafel. Zorg ervoor dat jouw gasten comfortabel kunnen zitten en een goed zicht hebben op de andere gasten.
  • Je kan niets verkeerd doen met een cleane, lichte en minimalistische stijl. Voor extra persoonlijkheid kan je een beetjeantieke flair toevoegen.

Table Stories

Tables for all occasions

An Bogaerts

Table Stories is het boek voor het maken van de mooiste momenten op en rond de tafel. Het stylen van de intiemste tafelmomenten gebundeld in 224 pagina's visuele pracht. Geef je eigen diners en feesten dat wat ze uniek maken. Formeel of informeel, grootse diners, van trouwpartijen tot jubilea, de meest verfijnde picknicks en imponerende feesten, maak ze perfect tot in de puntjes.

Alles komt aan bod in dit inspirerende maar tevens praktische fotoboek waarbij 25 internationale stylisten, die zich specialiseren in home parties en professionele table dressing, hun geheimen uit de doeken doen.

> Ontdek meer over dit boek

Table Stories - Tables for all occasions