Met deze tip is verveling bij de kinderen in één klap weg!

Met deze tip is verveling bij de kinderen in één klap weg!

04/04/2018

Slaat de verveling toe deze Paasvakantie? Het nieuwe Mama Baas-boek Mijn kind bakt graag! is de redding in nood.

In Mijn kind bakt graag! vinden kleine banketbakkers stap voor stap uitgelegd hoe ze heerlijke zandkoekjes (zonder zand!) kunnen maken, de allerlekkerste chocolademousse ter wereld of die leuke pannenkoekjes zoals oma ze bakt. En het smaakt ongetwijfeld dubbel zo goed als ze alles zelf kunnen maken!

Rijkt jouw inspiratie en kennis niet veel verder dan een cake uit de winkel? Wie weet heb je vanaf nu een nieuwe keukenprins(es) in huis die steeds het dessert voor zijn / haar rekening neemt.

We delen met jullie het unieke recept van de petit-beurretaart. Dit is echt een klassieker. En trouwens de enige taart (zo ongeveer) die niet in de oven moet en supergemakkelijk te maken is.

Download hier de receptfiches.

Mijn kind bakt graag!

Helena Welvaert, Emma Thyssen, Mama Baas

20 recepten stap voor stap

Ook van die kleine snoepers in huis die altijd een koekje of een plakje cake lusten? Het smaakt dubbel zo goed als ze alles zelf uit de oven kunnen toveren!

In Mijn kind bakt graag! vinden kleine banketbakkers stap voor stap uitgelegd hoe ze heerlijke zandkoekjes (zonder zand!) kunnen maken, de allerlekkerste chocoladecake ter wereld of die leuke pannenkoekjes zoals oma ze bakt.

Met originele illustraties, fantasierijke decoratietips en creatieve feestideeën om de vingers bij af te likken!

€ 14,99 | Meer info