Een stralende huid? Met deze 5 tips ben je goed op weg!

Een stralende huid? Met deze 5 tips ben je goed op weg!

26/02/2019

Welke verzorging past bij mijn huid? En welke verzorging doet mijn huid stralen? Wij helpen je alvast op weg met deze 5 tips.

1. Leg eens een oogmaskertje terwijl je je haren föhnt. Zo droogt de huid rond je ogen niet uit.

 

2. Gebruik je peeling onder de douche voordat je je haar wast. Zo kun je goed tot in de haargrens scrubben waar vaak make-up resten en zweet achterblijven.

 

3. Breng je nachtcrème een tijdje voor het slapengaan al aan, zo heeft deze de tijd om voldoende in te trekken en gaat er niets verloren op je hoofdkussen.

 

4. Je huid droogt uit door warmte van de verwarming. Draag thuis altijd slofjes of kousen.

 

5. Peel voor je op vakantie gaat. Je nieuwe huidcellen zullen zo de bruine kleur langer bewaren.

 

Benieuwd naar meer tips afgestemd op jouw leeftijd, huidtype en het lopende seizoen?

 

Mijn huid

Caroline Thilemans

Je huid op zijn best!

Hoeveel nachtcrème moet ik smeren? Hoe pas ik mijn huidverzorging aan aan de winter? Welke invloed heeft mijn levensstijl op mijn huid?

Schoonheidsspecialiste en diëtiste Caroline Thilemans bundelde al haar kennis in Mijn huid, de handleiding die je nodig hebt voor een gezonde en stralende huid, aangevuld met tips van dermatoloog Kim Lapiere.

Je krijgt inzicht in de verschillende huidtypes, welke verzorging een dagelijkse must is en van welke verzorging je beter een wekelijks ritueel maakt. Het effect van voeding op je huid komt uitgebreid aan bod, inclusief lekkere recepten.

€ 19,99 | Meer info | Kijk het boek in