De 5 boeken voor wat echte ME-time

De 5 boeken voor wat echte ME-time

09/06/2021

Bevrijd

In 7 stappen naar de beste versie van jezelf

Margot Hallemans

Word de allerbeste versie van jezelf!
Margot Hallemans leert je in dit boek alles over de '7 senses', de zeven stappen die je terug naar jezelf brengen. Deze ontwikkelingsdomeinen leren je bewuster leven en jezelf te bevrijden van de dagelijkse opgelegde patronen.

Je doorloopt het proces zoals je dat zelf wilt: je neemt wat je wilt en laat links liggen wat je niet (meer) nodig hebt.

Durf dromen

Leven tussen droom en daad

Annemie Struyf

Annemie Struyf deelt haar ervaringen en ontmoetingen met iedereen die een droom koestert.

'Zelf dromend van een nieuw avontuur, heb ik ook de stap gezet naar een nieuw leven dat me nog elke dag bijzonder gelukkig stemt. Want geloof me, dromen zijn géén bedrog. Ze moeten gewoon beter gekoesterd worden, ook in moeilijke tijden. Zolang mensen hun dromen blijven koesteren, is er hoop, is er een toekomst.'

Beau Séjour

De schaduwwereld

Gie Vanhout

Een nieuw Beau séjour-verhaal, naar de gelijknamige succesreeks op tv.

Wanneer doctoraatsstudente Elise Deprez ontwaakt, ligt ze in een aula van de universiteit, naast het dode lichaam van iemand die sprekend op haarzelf lijkt. Ze heeft geen idee wat haar de afgelopen nacht overkwam.

Heeft haar dood iets te maken met de beruchte studentenmoordenaar die de stad in een wurggreep houdt? En als ze vermoord is, waarom loopt ze dan nog steeds rond en zijn er slechts enkele mensen die haar kunnen horen en zien?

Alles of niks

Hugo Luijten

Bloedstollende prequel van de succesreeks Undercover

In een poging om de witwaspraktijken van een criminele bende aan het licht te brengen, infiltreert undercoveragent Bob Lemmens in een gokkastenimperium in de Limburgse plattelandsgemeente Kinrooi, nabij de Nederlandse grens.

Het lijkt een routineklus, totdat er een dode valt en Bob steeds dieper verstrikt raakt in de duistere zaakjes van de familie. Zal hij erin slagen de bende op te rollen voor hij ontmaskerd wordt?

Ketokuur 2

Een nieuw leven in 14 dagen

Pascale Naessens, Hanno Pijl, William Cortvriendt

Ketokuur 1 was het best verkochte kookboek in België in 2020. Volgens Pascale Naessens is de belangrijkste reden daarvoor dat keto echt werkt. De meeste mensen die een ketokuur volgen, vallen ervan af - zonder honger - en dat terwijl ze heel lekker eten.

Ketokuur 2 gaat dieper in op het thema: waarom val je af, hoe werkt het, wat is de rol van vetten, hoeveel mogen we ervan eten? Maar ook thema's zoals verzadigd vet, cholesterol, intermittent fasting en timerestricted eating worden door deskundigen uitgebreid besproken.