De 5 boeken om bij weg te dromen

De 5 boeken om bij weg te dromen

09/06/2021

Romantisch weekendje weg

15 steden om te ontdekken met je geliefde

Jill Tersago

Romantische citytrips dicht bij huis.
Deze gids is voor wie de kleine geheimen in de grote steden wil ontdekken, en de grote verrassingen in de kleine. Een verzameling van zorgvuldig gekozen adresjes en activiteiten voor een romantisch avontuur met vrienden, familie en geliefden. Bars met grandeur, luxueuze shoppingadressen, deugddoende overnachtingsplekken, groene oases en de beste spots waar je jezelf en je geliefde(n) in de watten kunt laten leggen.

Durf dromen

Leven tussen droom en daad

Annemie Struyf

Annemie Struyf deelt haar ervaringen en ontmoetingen met iedereen die een droom koestert.

'Zelf dromend van een nieuw avontuur, heb ik ook de stap gezet naar een nieuw leven dat me nog elke dag bijzonder gelukkig stemt. Want geloof me, dromen zijn géén bedrog. Ze moeten gewoon beter gekoesterd worden, ook in moeilijke tijden. Zolang mensen hun dromen blijven koesteren, is er hoop, is er een toekomst.'

Life is Ibiza

People. Houses. Life.

Anne Poelmans

Ibiza staat synoniem voor zon, zee en een mediterrane levensstijl, maar ook voor schitterend design, funky interieurs, heerlijk eten en magnifieke natuur. De hype blijft maar doorgaan, en terecht. Hoog tijd dus voor een ode aan de goede smaak en la pura vida!

Met dit schitterende boek haal je de summer vibe in huis met de mooiste interieurs, knapste staaltjes architectuur en sfeerbeelden waardoor je je simpelweg in de azuurblauwe baaien waant.

Trotter reizen

Jouw paspoort om de wereld te verkennen

Dit boek is een onuitputtelijke bron van inspiratie om de mooiste, boeiendste, uniekste en vreemdste plekken ter wereld te ontdekken. Dit is niet zomaar een boek, maar een reis op zich...

Met honderden foto's en illustraties, ansichtkaarten, dossiers, praktische informatie enwereldkaarten die je doen wegdromen vanuit je luie zetel of inspiratie geven voor een volgende vakantie.

Terra Ultima

De ontdekking van een onbekend continent

Raoul Deleo, Noah J. Stern

Ontdekkingsreiziger Raoul Deleo vond Terra Ultima na een jarenlange zoektocht. Met kleurrijke, gedetailleerde tekeningen doet hij verslag van zijn expedities en van de wonderbaarlijke dieren, planten en landschappen die hij er aantrof.

Terra Ultima zorgde al voor opwinding binnen de wetenschap. Maar nu kan iedereen kennis maken met het onbekende werelddeel. Speciaal voor dit boek kreeg Noah J. Stern, collega-ontdekkingsreiziger en bioloog, toegang tot het archief van Deleo. Hij maakte een representatieve selectie van prenten en aantekeningen, zodat iedereen zich een beeld van dit fascinerende, nieuwe werelddeel kan vormen.