Al onze doe-tips en inspiratie voor thuis op een rij

Al onze doe-tips en inspiratie voor thuis op een rij

19/03/2020

Op zoek naar inspiratie voor een leuk boek, een doe-activiteit of gewoon iets tegen de verveling? Wij bundelen al onze blogartikelen en boekentips om je daarbij te helpen. Je vindt hieronder bovendien ook heel wat creatieve ideetjes en tips van onze auteurs en illustratoren. #zorgvoorelkaar

Entertainment | Blijf bewegen | Tips voor kids | Iedereen chefkok | Zorg voor jezelf | Koers

 

Entertainment @ Home

Concerten afgelast, bioscopen en bibliotheken dicht. Geen nood, wij brengen de muziek, films en series naar jou. En waarom geen breintraining inlassen? 

Podcasts over onze boeken

Actualiteit

Cultuur

Gezondheid

Blijf bewegen!

Hoezo niet meer sporten? Tuurlijk wel, deze auteurs zijn jouw personal trainer voor de komende weken. En ook een uitstapje in de buurt levert de nodige beweging op. 

Iedereen chefkok

Lekker gaan uit eten zit er voorlopig niet meer in. Maar een heerlijk zelfgemaakt gerecht, dessert of misschien wel menu zal nu des te meer smaken.

Tips van onze auteurs

Recepten

Zorg voor jezelf

#ZorgVoorJezelf. Drie woorden die vandaag meer betekenen dan ooit. Deze periode kan een mooie kans zijn om even stil te staan bij jezelf, je behoeftes en verlangens.

Koers in boekvorm

Geen nieuwe namen op de erelijsten van de voorjaarsklassiekers en geen records te noteren. Maar dit is wel hét moment om te lezen over de geschiedenis van de koers.