7 tips uit New Places To Be

7 tips uit New Places To Be

01/02/2017

Ontdek de 150 allernieuwste en hipste hotspots in Belgi√ę en Nederland.
Een gids die je de nieuwste plekken om te eten, drinken én shoppen toont. Een must-have voor alle foodies, hipsters, tourists en city nomads!

Noah (Gent)

Wie bij Noah aan boord stapt, kan de hele dag door genieten op het water. Je kunt er terecht voor een koffie, een lichte lunch of een stuk taart. De gerechtjes zijn gezond en kwalitatief. 's Avonds kan je kizezn voor apero, aangepaste hapjes en muziek. 

Bozar Café Victor (Brussel)

De voormalige boekenshop in het Paleis van Schone kunsten onderging een transformatie en café Victor is daarvan het geslaagde resultaat. Je kunt er op elk moment van de dag terecht voor zowel ontbijt, lunch als een snack voor of na een voorstelling. 

YUP Hotel (Hasselt)

YUP is het gloednieuwe 'anders-dan-anders' budget hotel van hotelgroep Different Hotels. De naam verwijst naar de Young Urban Professional, in de jaren 1980 was een YUP of yuppie een succesvolle werkende vrouw of man die van luxe en comfort hield. En dat is exact het profiel van de YUP gasten: een moderne avonturier die op zoek is naar ontspanning en plezier, maar evengoed houdt van comfort en stijl in een modern jasje.

Jacobsz (Amsterdam)

Bij Jacobsz proef je op je bord het resultaat van het combineren van moderne en klassieke keukentechnieken. Ge√Įnspireerd door verschillende, internationale keukens staat goed en vooral lekker eten centraal. Een wisselend drie-, vier- of vijfgangen seizoensmenu met keuze tussen vis, vlees of helemaal vegetarisch wordt aangevuld met de gepaste wijnen.

Otomat (Antwerpen)

Otomat Heavenly Pizza is het gloednieuwe concept van de heren (David, Robin en Yannick) die eerder al de succesvolle Ellis Gourmet Burger in het horecalandschap plantten. Bij Otomat geen burgers, wel pizza's. Hun inspiratie vonden ze in New York en Londen, waar de pizza al langer een unieke revival kent. Vergeet even de Italiaanse tradities, bij Otomat zijn de pizza's beerish: het pizzadeeg wordt met Duvelgist gemaakt! De pizzabodem wordt op steen gebakken en vervolgens gevuld met klassieke en minder klassieke toppings. 

Supermercado (Rotterdam)

Supermercado is een cocktailbar annex restaurant waar zuiderse cocktails en streetfood hoogtij vieren. Van een Argentijnse ribeye tot Mexicaanse taco's, Peruaanse ceviche en hamburgers... Met een kleurrijke en moderne uitstraling cre√ęerde het team een restaurant waar iedereen zich thuis voelt.¬†

Gr√ľn (Brugge)

Gr√ľn is een frisse hangout spot voor iedereen die zin heeft in een gezonde maaltijd. Een jong team, ge√Įnspireerd door het maken van (verre) reizen, runt de plek en is vastbesloten een unieke urban deli te cre√ęren. Hier proef je dus meer dan de klassieke groene slaatjes. Madame Bakster zorgt voor bijzonder (lekker) gebak en ook het drankenaanbod krijgt hier en daar een originele twist.

New places to be
Eline VandeGehuchte & Deborah Dekrem
 
The 150 best hotspots to eat, drink, shop & sleep in Vlaanderen & Brussel & Rotterdam & Amsterdam
 
De hotspotwebsite Newplacestobe.com is de online referentie voor al wie op zoek is naar de nieuwste horecazaken of shops met een hip interieur of cool concept. De redactie van de virtuele gids koos zorgvuldig 150 adressen die je gezien moet hebben en bundelde ze in een tweede boek. Of je nu op zoek bent naar een leuk ontbijt, speciality coffee, frisse lunch, after work apéro, romantisch diner, blits hotel,... Er is voor ieder wat wils!
 
17,99 euro | Meer info | Boek inkijken