7 summer must-haves

7 summer must-haves

04/05/2022

We zorgen dat deze zomer eentje is om nooit te vergeten. Een boek vol reisinspiratie en 6 boeken vol heerlijke gerechten aan actieprijs*. Ideaal voor een perfecte zomer.

BBQ & Outdoor

Peter De Clercq

Laat je inwijden in de kunst van de barbecue en (her)ontdek in meer dan honderd fireproof recepten zijn allerbeste klassiekers en nieuwste smaakcombinaties.

Libelle - Brunch

Libelle

Cocktails en smoothies, broodjes en bagels, koude en warme hapjes, hartig en zoet: 125 recepten om te combineren tot je persoonlijke topbrunch.

Libelle - Soep, elke dag anders

Libelle

Voor elk seizoen, voor elke smaak en voor elke gelegenheid een passende soep. Van bouillabaise tot oxtailsoep en minestrone: 80 soepen om uit te kiezen en elke dag een ander bordje vol vitamines te serveren.

Libelle - Alles uit de oven

Libelle

Een verzameling van 79 ovenschotels, hartig en zoet, geschikt voor elke gelegenheid. dit boek is een bron van inspiratie voor al wie van lekker eten houdt.

Libelle - Koken zonder vlees

Libelle

79 recepten van gezonde, lekkere en evenwichtige gerechten voor het hele gezin. Allemaal eenvoudige, makkelijke en toegankelijke gerechten.

WW Het programmakookboek

Libelle

Handige weekmenu's, o.a. voor een gezin of één persoon, met veel gerechten die binnen 30 minuten op tafel staan, maar ook voldoende uitgebreidere recepten voor speciale gelegenheden.

Trotter reizen

Dit boek is een onuitputtelijke bron van inspiratie om de mooiste, boeiendste, uniekste en vreemdste plekken ter wereld te ontdekken. Dit is niet zomaar een boek, maar een reis op zich...

* De prijzen hierboven zijn de actieprijzen. De actie loopt via de webshop van Lannoo en in de deelnemende (online) boekhandels tot en met 31 juli 2022 of zolang de voorraad strekt. Niet cumuleerbaar met andere acties of kortingscodes.