6 hartverwarmende boeken

6 hartverwarmende boeken

30/01/2018

14 februari. Love is in the air. Hoe hou jij jouw relatie in topvorm? Wat staat er op jullie gezamenlijke bucketlist? Of ben je nog single en op zoek naar een partner? Kom er alles over te weten met deze Valentijnsboeken.

 

Het Bucketlist boek voor koppels
Elise De Rijck

250 dingen die je samen met je lief moet gedaan hebben. Een romantische picknick in het park, geheime briefjes naar elkaar schrijven, elkaar verrassen met een diner of ontbijt op bed... Kleef ook je meest cheesy of grappige foto's in het boek, noteer lieve kleine krabbels en maak je eigen romantische bucketlist. Let love rule!

€ 12,50 | Bestel | Meer info

 

The World Book of Love
Leo Bormans

Dit boek begint waar Hollywood stopt. Na het wereldwijde succes van Geluk. The World Book of Happiness bestudeerde Leo Bormans twee jaar lang het wetenschappelijk onderzoek over de liefde. Hij verzamelde de grootste denkers: 100 onderzoekers uit 50 landen vatten in 1000 woorden samen wat we weten over de liefde. Het resultaat is een caleidoscopisch boek vol wijsheid en inzicht in het systeem en het mysterie van de liefde.

€ 24,99 | Bestel | Meer info

 

Liefde is een werkwoord
Alfons Vansteenwegen

In dit boek richt de auteur zich tot partners die samenleven. Hij tracht hen te helpen hun relatie te verbeteren. Daartoe biedt hij een aantal bruikbare opvattingen omtrent relaties en hij illustreert zijn visie met veel herkenbare voorbeelden uit de praktijk van elke dag. Liefde is een werkwoord is tot stand gekomen na vijfentwintig jaar lang intensief werken met meer dan duizend paren.

€ 19,99 | Bestel | Meer info

 

Mag ik deze date van u?
Hilde Smeesters, Chris Verlinden

De Parship-datingbijbel. Ben je single en op zoek naar een partner, maar weet je niet goed hoe of waar te beginnen? Dan is dit boek perfect voor jou! Nog nooit waren er zo veel singles als nu. Dat betekent ook dat er nog nooit zo veel mensen op zoek waren naar een partner als nu. Iedereen is op zoek naar een Grote Liefde in hun leven. Iemand om de mooie én moeilijke momenten mee te delen. Maar die Grote Liefde vind je niet altijd even snel. Want hoe begin je daar in hemelsnaam aan?

€ 19,99 | Bestel | Meer info

 

Eerste hulp bij daten
Annelien Coorevits, Wim De Valck

Wat doe je aan op je eerste date? Op wat voor soort date ga je? Wat doe je als het gesprek stilvalt? En waar vind je hem of haar? Annelien en Wim geven singles een duwtje in de rug bij hun zoektocht naar de ware liefde. Ze verklappen de do's en don'ts van daten en tonen je de valkuilen en oplossingen. Ze helpen je bij je styling en geven tips voor als het gesprek moeilijk op gang komt.

€ 19,99 | Bestel | Meer info

 

Hoe maak ik het aan?
Evelien De Vlieger, Wendy Panders

Een kinderverhaal vol rare kronkels over een jongen met vlinders in de buik, over spinnenlijstjes en wimperwensen, over een hoofd als een tomaat en een lente-ui zo fris als de liefde. En o ja, er doen ook vleesetende planten in mee. Verliefd zijn, lang niet zonder gevaar!

€ 12,50 | Bestel | Meer info