2 snelle, gezonde gerechten voor jonge mama's

2 snelle, gezonde gerechten voor jonge mama's

16/08/2017

Ben je net bevallen en weet je niet goed hoe je weer in vorm kan geraken? Of ben je mama van een of meerdere kinderen die allemaal in de kleuterklas of verder zitten en vind je het moeilijk om een gezonde maaltijd op tafel te toveren? Wij geven je inspiratie!

Exotische fruitsla

Als mama ben je vaak vermoeid en grijp je al snel naar suikerrije tussendoortjes, maar die zorgen meestal opnieuw voor een dip. Maak deze exotische fruitsla: een gezond tussendoortje die lang energie geeft.

Mama (di)eet - fruitsla

Spinaziesalade

Eet je al wekenlang salades, maar ervaar je weinig of geen effect, Deze zelfgemaakt spinaziesalade is een stuk gezonder dan kant-en-klare salades uit de supermarkt.

 

Mama (di)eet - spinaziesalade

Mama (di)eet

Lobke Husson, Sanne Mouha, Katrien Van der Vaerent

Zo raakt mama die laatste kilootjes kwijt

De laatste (zwangerschaps)kilo's die blijven plakken, die drang naar suiker door oververmoeidheid... Het eetpatroon van jonge mama's laat vaak te wensen over. Toch willen ze hun kinderen graag het goede voorbeeld geven en zich weer lekker in hun vel voelen. Dit is geen klassiek dieetboek, maar een 'gewoon gezond'-boek met duidelijke info, herkenbare mamaverhalen, praktische tips en heerlijke recepten.

€ 19,99 | Kijk het boek in | Bestel hier