2 gloednieuwe recepten uit Puur Pascale 2

2 gloednieuwe recepten uit Puur Pascale 2

29/08/2017

In Puur Pascale 2 helpt Pascale Naessens je een nieuwe, harmonieuze relatie op te bouwen met je lichaam. En dat aan de hand van gezond, lekker eten. Om jou al een stap in de goede richting te helpen, geven we jou graag twee splinternieuwe, heerlijke recepten. Eet smakelijk!

Wortel- en-kipburgers

Werk: 15 minuten - Gaartijd: 22 minuten - Voor 4 burgers

Deze burgers zijn overheerlijk, praktisch en iedereen is er weg van. Ze zijn ook ideaal voor in de lunchbox, want  koud zijn ze eveneens bijzonder lekker. Geef je ze als
hoofdmaaltijd, serveer er dan groenten bij.

  • 200 g wortelen
  • 200 g kippengehakt
  • 2 eetlepels amandelmeel
  • 1 eetlepel ras el hanout

Trek de wortelen in dunne slierten en doe ze in een ovenschaal. Giet er flink wat olijfolie over. Hussel alles goed door elkaar zodat elke wortelsliert onder de olijfolie
zit en zet ze een 10-tal minuten in een voorverwarmdeoven op 180 °C, of tot de wortelen halfgaar zijn.
Doe alles in een grote kom: het gehakt, de ras el hanout, het amandelmeel en de wortelslierten, en kneed met je handen tot alles één geheel vormt. Maak er burgers van en bak ze op een matig vuur ongeveer 6 minuten aan elke kant, of bruin ze kort in de pan en gaar ze verder in de oven.

Wortelen met curry en rode bieten

Werk: 10 minuten - Gaartijd: 10 minuten
  • 400 g wortelen
  • 200 g rode biet
  • 2 tomaten
  • Rode currypasta

Snijd de rode bieten in kleine blokjes en stoof ze gaar in flink wat olijfolie of kokosvet.
Heb je de rode biet graag helemaal zacht, giet er dan een beetje water bij. Laat de wortelen in hun geheel en kook ze beet- of helemaal gaar, zoals je wenst, in water of wat olijfolie.
Snijd intussen de tomaten in vieren en verwijder het vocht en het zaad. Snijd het vruchtvlees in kleine blokjes en stoof ze in olijfolie tot je een dikke saus krijgt. Voeg een paar lepels currypasta en de rode bieten toe. Laat nog even koken zodat de smaken goed mengen.
Serveer de wortelen met de tomatensaus op een groot bord..

Puur Pascale 2

Pascale Naessens

Beter eten is beter leven
 
Velen willen gezonder eten, maar vragen zich af: hoe doe je dat? Hoe raak je gemotiveerd en vooral, hoe blijf je gemotiveerd? Het heeft weinig te maken met wilskracht maar veel met nieuwsgierigheid en inzicht. Ga aan de slag met dit boek en voor je het weet sta je versteld van je eigen kunnen. Leer de geheimen kennen van een natuurlijke keuken en van intuïtief eten. Bouw op die manier aan een nieuwe, harmonische relatie met je lichaam. Puur Pascale 2 staat vol waardevolle inzichten om je lichaam echt te voeden, vol heerlijke en eenvoudige recepten die je lichaam energieker, gezonder en krachtiger maken, kortom om ten volle te genieten van het leven.

​Nu met gratis verzending tot en met 31/12/2017

€ 29,99 | Bestel hier | Kijk hier het boek in