10 bestsellers uit de online boekenmarkt

10 bestsellers uit de online boekenmarkt

15/11/2023

Onze online boekenmarkt loopt bijna op zijn einde! Laatste kans dus om te genieten van heel wat korting! Shop tal van kinder- en jeugdboeken, culinaire titels, reisboeken, kunst- en interieurboeken, romans, thrillers en non-fictie titels met kortingen tot wel -70%. Ontdek hieronder de tien bestsellers of klik op de button voor meer boeken met hoge korting.

 

Het RAK Boek - Random Acts of Kindness

Make someone happy!

Dit is het liefste boek ter wereld. Het RAK Boek daagt jou uit om goede daden te verrichten. Het maakt van jou een wereldverbeteraar, happymaker en RAKtivist. Het is een doe-boek waarmee je een lach op iemands gezicht kan toveren.

€ 3,00 i.p.v. € 9,99

 

Alice in Wetenschapswonderland

Maak samen met Alice een wonderlijke reis door de wetenschap, ontmoet geleerden zoals Charles Darwin, Leonardo da Vinci, Galileo Galilei, en kom meer te weten over: materie, zwaartekracht, lichtsnelheid...

€ 8,49 i.p.v. € 16,99

 

De gezonde mama gids

Dit boek vormt de handleiding en houvast om jouw levensstijl en die van je gezin op een haalbare manier zo gezond mogelijk te maken. Met meer dan 45 makkelijke kids-proof recepten en een work-outplan van acht weken op maat van je momlife.

€ 10,99 i.p.v. € 21,99

 

Boooring!

Geeuw! Gaap! Puf! Lees dit boek vooral niet als je al wist dat paalzitten een echte sport is. Of dat er een muziekstuk bestaat dat 1000 jaar duurt. Of dat je in Amerika kunt wonen in de stad 'Boring'.

€ 3,90 i.p.v. € 12,99

 

Oef, wat een geluk

Langzaam ontkiemde de eikel in het donker, maar... OEF! Een slak kroop voorbij zonder hem te zien. Volg de hartverwarmende reis van een eik door de seizoenen. Een bijzonder prentenboek over het wonder van de natuur.

€ 8,49 i.p.v. € 16,99

 

Belinda's homemade cookies

In Belinda's Homemade Cookies vind je recepten voor 66 koekjes en plaatkoeken: van Belinda's eigen havermoutkoekjes tot smeuïge brownies en zalige lamingtons. Een perfect cadeau voor iedereen die houdt van de heerlijke geur van versgebakken koekjes.

€ 10,49 i.p.v. € 20,99

 

Wat een hond ons over wiskunde kan leren

Ben Orlin bewijst in dit meeslepende boek - gewapend met zijn aanstekelijke gevoel voor humor én zijn heerlijk simpele tekeningen - dat wiskunde écht overal is. Meer nog: het is een andere (en misschien wel betere) taal om de dingen waar we elke dag mee worstelen te bevatten.

€ 11,49 i.p.v. € 22,99

 

Niet roze

Roos houdt NIET van roze. Want roze is voor meisjes die giechelen en dol zijn op prinsessen en feeën. Maar klopt dat wel?

Niet roze is een voorleesboek op rijm.
Voor stoere jongens en meisjes.

€ 7,49 i.p.v. € 14,99

 

Libelle - Soep, elke dag anders

In dit kookboek vind je voor elk seizoen, voor elke smaak en voor elke gelegenheid een passende soep. Van bouillabaise tot oxtailsoep en minestrone: 80 soepen om uit te kiezen en elke dag een ander bordje vol vitamines te serveren.

€ 7,50 i.p.v. € 15,00

 

Het mediterrane dieet

Wilma Van Grinsven-Padberg neemt je mee in de geheimen van de mediterrane levensstijl. Ze gaat te rade bij verschillende experts en ze legt de levensstijl haarfijn uit. De recepten zijn gemaakt door foodies uit de mediterrane landen en zijn behalve makkelijk te maken ook gezond en lekker. Zo ben je helemaal klaar om met deze gezondekeuken te beginnen!

€ 12,49 i.p.v. € 24,99

Meer boeken met korting

Bekijk alle boeken in onze online boekenmarkt. Je vindt er koopjes met kortingen tot -70%.