Lees- en speelplezier met Vos & Haas

Lees- en speelplezier met Vos & Haas

13/12/2021

Een klassieker! Sylvia Vanden Heede schrijft grappige verhalen in een eenvoudige taal over vriendschap, misverstanden, enz. De fantastische illustraties zijn van Thé Tjong-Khing. Met Vos en Haas beleef je een hele winter lang plezier, er zijn boeken voor beginnende lezers, voorleesboeken, doeboeken, groeiboeken en een spel. Hieronder geven we je alvast een leuke Vos en Haas zoek- & kleurplaat als cadeau voor deze winter. 

Zoek de 7 verschillen

Vos en Haas

Dit eerste boek van Vos en Haas won meteen 6 prijzen, waaronder de Jonge Gouden Uil. Met vertalingen in veertien landen en een animatiereeks op TV groeiden de boeken van dit fantastische duo uit tot de klassiekers voor eerste lezers.

De droom van Haas

Haas heeft een droom.
Ze wil zo graag een ballerina worden!
Daar droomt Meermin ook wel van.
Maar kan dat als je half vis bent en half dame? Kan Ping Wing dansen op een bal? En komt er echt een ster naar het bos? Een ster met een tutu...?

Het spel van Vos en Haas

Help Vos en Haas en hun vrienden om hetei in het nest te leggen voordat Jak het vindt. Volg het goede spoor, vind het juiste nest en geef het ei aan zijn mama. Maar schiet op, want jullie moeten samen sneller zijn dan Jak!