In memoriam Jean-Pierre Wybauw, ‘Mister Chocolate’

In memoriam Jean-Pierre Wybauw, ‘Mister Chocolate’

21/06/2018

Uitgeverij Lannoo nam op 19 juni jl. met grote droefheid afscheid van haar geliefde en gewaardeerde auteur Jean-Pierre Wybauw

Zijn grote menselijke en professionele kwaliteiten maakten hem tot een unieke persoonlijkheid waarmee het fijn werken was. Jean-Pierre genoot wereldfaam als ‘Mister Chocolate’ en gaf als meester-chocolatier decennia lang demonstraties en cursussen over de hele wereld. Hij publiceerde een half dozijn kwaliteitsboeken over chocolade en pralines, die onder meer in het Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Grieks en Japans vertaald werden. Hij ontving ook diverse Gourmand Cookbook Awards als Best Chocolate Book in the World en ontving tal van andere bekroningen. Bovenal was hij ook een toegewijde echtgenoot, vader en vriend. Jean-Pierre zal omwille van zijn groot vakmanschap, passie, perfectionisme en warme menselijkheid herinnerd en diep gemist worden. 

Jean-Pierre zal omwille van zijn groot vakmanschap, passie, perfectionisme en warme menselijkheid herinnerd en diep gemist worden.