Lannoo Publishers aanwezig op internationale topbeurs Maison&Objet

Lannoo Publishers aanwezig op internationale topbeurs Maison&Objet

07/02/2019

Lannoo Publishers kon niet ontbreken op dé internationale ontmoetingsplaats voor interieur- en designprofessionals in Parijs. Van 18 tot en met 22 januari tekenden we met internationale ambities present op Maison&Objet.

De beurs is een autoriteit op vlak van architectuur en lifestyle en brengt meer dan 85.000 bezoekers en meer dan 3.000 exposanten uit 60 landen samen. Design en creativiteit staan centraal en dit is dé plek bij uitstek om nieuwe trends en tendensen te ontdekken.

We zijn als uitgeverij met heel wat titels wereldwijd aanwezig met o.a. een distributeur in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. Deelnemen aan Maison&Objet met de merken Lannoo, Marked by Lannoo en Terra, is dus een volgende logische stap in ons internationaal traject. 

Het Engelstalige gamma dat we internationaal aanbieden wordt zelf bedacht én gemaakt. België brengt een aanzienlijke hoeveelheid erkend talent voort als het gaat om design, architectuur, mode en culinair. Als uitgeverij beperken we ons uiteraard niet enkel tot Belgische auteurs, maar staan we ook open voor andere nationaliteiten.

Deelname aan befaamde internationale beurzen is niet nieuw maar naast de boekenbeurzen in Londen, Bologna, Beijing en Frankfurt – waar de nadruk ligt op rechtenverkoop – is nu ook een duidelijke stap richting internationale retail gezet met de deelname aan Maison&Objet.

Met onze knalroze stand, lieten we ons alvast graag opmerken tussen de vele exposanten.