Miljoenste (gouden) exemplaar van De waanzinnige boomhut

Miljoenste (gouden) exemplaar van De waanzinnige boomhut

07/03/2019

Andy Griffiths, auteur van de hilarische kinderboekenreeks De waanzinnige boomhut, kwam op 26 februari langs bij Kinderziekenhuis UZ Leuven en kreeg daar een heel speciaal cadeau: het miljoenste exemplaar uit de reeks in een gouden editie.

De hilarische De waanzinnige boomhut-reeks is al jaren enorm succesvol in Vlaanderen en Nederland. Het nieuwste deel De waanzinnige boomhut van 104 verdiepingen is ondertussen het achtste deel in de serie en verscheen op 12 februari. Traditiegetrouw brengt Andy Griffiths elk jaar een bezoek in Vlaanderen en Nederland ter gelegenheid van zijn nieuwe boek. Ook dit jaar maakte Andy veel kindergezichten gelukkig.

 

Op de eerste dag van zijn doortocht bezocht Andy het Kinderziekenhuis UZ Leuven waar hij blinkend van trots een gouden exemplaar van zijn nieuwste boek ontving. Dit ter ere van het miljoenst verkochte exemplaar uit de reeks. Wij kijken alvast uit naar nog meer waanzinnige verhalen van Andy en illustrator Terry.

De waanzinnige boomhut van 104 verdiepingen

Andy Griffiths Terry Denton

Elke nieuwe boomhut is nóg succesvoller dan de vorige

Kom op bezoek bij Andy en Terry in hun boomhut die nu 104 fantastische verdiepingen telt. Ze hebben er dertien nieuwe verdiepingen bijgebouwd, zoals een trap zonder einde, een boerbank en zelfs een machtig fort.

Andy en Terry zoeken een grappig verhaal voor hun volgende boek en belanden in een race tegen de tijd. Misschien hebben ze wel iets aan de tandenfee, aan de twee-miljoen-euro-winkel, of wie weet zelfs aan de raadsels uit de denkkamer van diepe gedachten?

Dus waar wacht je op? Kom naar boven!

€ 15,99 | Meer info Kijk het boek in