Martin Van Steenbrugge te gast bij Vandaag

Martin Van Steenbrugge te gast bij Vandaag

28/10/2020

Op donderdag 22 oktober waren Martin Van Steenbrugge (FAST-commissaris) en zijn broer Walter Van Steenbrugge (strafpleiter) te gast bij Danira Boukhriss in Vandaag naar aanleiding van Martin zijn boek 'Most Wanted', waarin hij terugblikt op zijn bewogen carrière.

Topspeurder Martin Van Steenbrugge schreef zijn ervaringen neer in 'Most Wanted'

Most Wanted

20 jaar lang jagen op voortvluchtige criminelen

Martin Van Steenbrugge

Twintig jaar lang heeft Martin Van Steenbrugge voortvluchtige veroordeelde criminelen opgespoord. Hij deed dat als baas van FAST, het Fugitive Active Search Team van de federale politie. Soms vond hij ze in een duivenlokaal of onder de matras van hun minnares. Vaker leidde de speurtocht naar verre landen waar criminelen zich ten onrechte veilig waanden.

In Most Wanted blikt Van Steenbrugge terug op een bewogen carrière die werd afgesloten met de sensationele arrestatie van het duivelskoppel Lacote-Van Acker. Hij neemt de lezer mee op de jacht naar loslopend wild van uiteenlopende pluimage: moordenaars, verkrachters, maffiabazen, gangsters en drugsbaronnen. Er komen pistolen, snelle auto's en helikopters aan te pas, maar de echte wapens van het FAST zijn geduld, discretie en koelbloedigheid.

> Lees meer