Basic gebak en taarten

Product details

NULL

Afwerking: 
Paperback
Aantal pagina's: 
144
Afmetingen: 
240x10
Verschijningsdatum: 
22/09/2009
EAN: 
9789020985306
Nur-code: 
Basis kookboeken
Uitgever: 
Lannoo
Druk: 
7

Basic gebak en taarten

Alles wat je moet weten om zelf heerlijke desserts te maken

    Om duimen en vingers af te likken;;;Een praktisch boek met de basisregels om zelf desserts te maken: alle handelingen worden van a tot z uitgelegd, aangevuld met duidelijke stap-voor-stapfoto's;;;Hoe bereid ik banketbakkersroom? Welke materialen heb ik nodig? Wat zijn de verschillende basistechnieken en -grondstoffen?;;;Toppatissier Christophe Declercq geeft 45 dessertrecepten prijs: van chocoladecake over soezen en zandkoekjes tot verrukkelijke vruchtenmousses en fruittaarten.;;;Met tongstrelende foto's van Lennert Deprettere;;;In dezelfde reeks als Basic BroodIedereen kan bakken! Taarten bakken en desserts bereiden wordt kinderspel met dit nieuwe boek in de Basic-reeks. Banketleraar Christophe Declercq geeft vijfenveertig eenvoudige recepten prijs, met duidelijke werkbeschrijvingen en handige stap-voor-stapfoto's die je met gemak door de verschillende handelingen loodsen. Roomhoorntjes, vruchtencakes, opgerolde koek, aardbeiensorbet, chocolademousse... zoetekauwen zullen vast en zeker hun gading vinden. De oogstrelende foto's van Lennert Deprettere vormen de spreekwoordelijke kers op de taart.

    Boeken van dezelfde auteur(s)

    Subtitle: 
    Alle recepten, bereidingen & vaktermen
    Prijs:€ 16,99
    Subtitle: 
    Meer dan 30 stap-voor-stap recepten
    Prijs:€ 15,99

    Pagina's

    Prijs:€ 19,99

      Gratis verzending vanaf € 20 (Benelux)
      Binnen 1 - 2 werkdagen in huis

    Beschikbaarheid:

    Uitverkocht