Atlas van het Werelderfgoed

Product details

NULL

Afwerking: 
Hardback
Aantal pagina's: 
700
Afmetingen: 
390x280
Verschijningsdatum: 
15/10/2019
EAN: 
9789401461962
Nur-code: 
Reizen algemeen
Uitgever: 
Lannoo
Druk: 
2

Atlas van het Werelderfgoed

Onder auspiciën van de Vlaamse en Nederlandse Unesco Commissies
  • Alle Werelderfgoedlocaties, Biosfeerreservaten en Global Geoparks van de wereld

De Atlas van het Werelderfgoed is een verbluffend cartografisch en encyclopedisch naslagwerk, dat op een ongekende manier de mooiste dingen samenbrengt die de mensheid en de natuur ons hebben nagelaten.

  • Speciaal ontwikkelde, kleurgecodeerde pictogrammen en thematische registers helpen je om vlot door het werk te navigeren
  • Gedetailleerde cartografie die alle Unescosites situeert: biosfeerreservaten, Global Geoparks, alsook wereldcultuur- en natuurerfgoed. De kaarten worden telkens vergezeld van een beknopte tekst over de betreffende regio.
  • Een unieke reisencyclopedie die meer dan 19.000 bezienswaardige natuurlandschappen, natuurparken, reservaten, metropolen, cultuurmonumenten, vakantieparadijzen en reisroutes, inclusief alle Unescowerelderfgoedsites, biosfeerreservaten en Geoparks voorstelt.

De modern ontworpen cartografiepagina's verlenen de klassieke geografische basiskennis. Het boek fungeert bovendien als reisgids waarin meer dan 19.000 bezienswaardigheden aan bod komen. Met honderden tekstbijdragen is het tegelijk een omvangrijk geografisch-toeristisch lexicon.
Tenslotte is het ook een echt inspiratieboek met indrukwekkende fotografie van alle plekken die op de lijst staan van het Unesco Werelderfgoed.

Prijs:99,00

Gratis verzending vanaf € 24,99 (Benelux)

Beschikbaarheid:

Leverbaar (binnen 1-2 werkdagen in huis)