De Zomer van Lannoo - Zomerevents

De Zomer van Lannoo - Zomerevents

13/05 - 28/06/2023
GAZON
9000 Gent
België

Lezers de boeken geven die ze altijd zochten, boeken de lezers geven die ze verdienen. Dát is onze missie die we ook deze zomer in de praktijk willen brengen. Ontdek hieronder alle events, workshops, lezingen en boekvoorstellingen. We houden het boeiend en maken het heel divers zodat jij weer goesting krijgt om nieuwe dingen te ontdekken en bovenal samen met ons te genieten.

ZATERDAG 3 JUNI • 13u00 - 15u30
Boekvoorstelling: Into me

Mensen helpen om zichzelf beter te leren kennen op seksueel vlak, zodat ze de intieme relatie met zichzelf én met de ander kunnen versterken en zo een leuker en gelukkiger leven kunnen leiden: dat is de missie van seksuologe Michelle Hufkens. In haar boek Into me helpt ze je stap voor stap om jouw persoonlijke erotische blauwdruk bloot te leggen. Het doel? Zonder oordelen, zonder taboes en zonder schaamte weten wat je echt fijn vindt. Want lekkere seks? Die begint bij jezelf!

WOENSDAG 7 JUNI • 19u30 - 21u30
Bestsellerauteur Nina Mouton over het belang van Zelfzorg

Nina Mouton gaat in gesprek met Johan Terryn over de weg naar meer en diepere zelfzorg. Omdat je eigen grenzen herkennen en erkennen jou – en alle mensen rondom jou – meer ruimte geeft dan je ooit voor mogelijk hield. Omdat inzicht in je blauwe plekken uit het verleden je toekomst zoveel rijker maakt.

i.s.m. Boekhandel Walry

DONDERDAG 8 JUNI • 19u30 - 21u30
Haal het beste uit TikTok van beginner tot professional

Jonas Lips is de allereerste TikTok-journalist van België. Was TikTok in de begindagen nog vooral een app voor dansende tieners, dan is het vandaag hét platform waar elke ondernemer een enorm groeipotentieel kan aanboren. Alleen: een leuk filmpje heeft wat meer voeten in de aarde dan een foto maken, dus hoe ga je daarmee aan de slag? En hoe maak je dit doelgericht voor jouw publiek? Jonas licht het maar al te graag aan je toe tijdens deze interessante lezing over TikTok.

WOENSDAG 28 JUNI • 19u30 - 21u30
Bestsellerauteur Luc Swinnen over nervus vagus

In zijn bestseller Activeer je nervus vagus liet stressexpert Luc Swinnen Vlaanderen en Nederland kennismaken met de nervus vagus, een zenuw die door je hele lijf loopt en je brein in contact brengt met al je organen. In zijn nieuwste boek Versterk je nervus vagus toont hij hoe je met concrete tips en oefeningen actief aan de slag kunt met je nervus vagus om uiteenlopende problemen te lijf te gaan. 

i.s.m. Boekhandel Walry

Locatie & parking

​Adres: Warmoezeniersweg 20 - 9000 Gent

GAZON ligt aan de ijsschaatsbaan Kristallijn in Gent. Er is voldoende gratis parking voor iedereen vlak naast de zomerbar. De locatie is makkelijk bereikbaar met de wagen én ligt niet in de lage emissiezone. Iedereen is dus welkom! 

Bereikbaarheid

E40: Neem afrit Zwijnaarde vanaf de E40. Volg de pijlen E17 richting Gent/Antwerpen. Houd rechts aan en neem de afslag UZ Gent. Volg de borden voor UZ Gent en voeg in op de Corneel Heymanslaan. Neem de Ottergemsesteenweg naar de Warmoezeniersweg.

​E17: Neem afrit Gent-Centrum, houd links aan en neem later afrit UZ Gent. Neem de eerste afslag naar de Ottergemsesteenweg. Rijd verder naar de Warmoezeniersweg.