Verse feiten, een debat over voeding en gezondheid met Pascale Naessens

Verse feiten, een debat over voeding en gezondheid met Pascale Naessens

26/08/2024
De Casino - Stationsstraat 104
9100 Sint-Niklaas
België

Verse feiten met Pascale Naessens

We lanceren mijn nieuw boek Super Simpel met een debat en jij kan erbij zijn. Ik wil de stem horen van de politiek, de media en voedingsdeskundigen en uiteraard neem ik zelf ook deel aan het debat. Wat is mijn rol en invloed om onze maatschappij gezonder te maken? Maar wat is de verantwoordelijkheid van de media, de overheid en de deskundigen, zoals artsen? Het is hoog tijd dat we de handen in elkaar slaan, zodat de verantwoordelijkheid niet langer uitsluitend bij het individu ligt en we samen onze maatschappij gezonder kunnen maken. Het belooft een pittig debat te worden.

Sprekers

Pascale Naessens
TBC

Agenda

19u30 ➔ deuren open
20u00 ➔ start debat
21u30 ➔ einde debat en mogelijkheid tot signeren Super Simpel
22u30 ➔ einde

Super simpel - Pascale Naessens

Geen tijd om uitgebreid te koken of voor een berg afwas? Met deze snelle en makkelijke eenpansgerechten beleef je veel plezier en word je met elke hap gezonder.

We houden allemaal van de intieme sfeer van thuis koken, maar soms lijkt het te veel werk. Met de recepten in dit boek wordt elke maaltijd een feestje met tijd voor jezelf. Je vindt inspiratie voor ontbijt, lunch, avondmaal en dessert. Allemaal hartverwarmende recepten die verzadigen en bijdragen aan je gezondheid. De recepten in dit boek laten zien dat thuis koken echt geen sleur hoeft te zijn. In dit boek deel ik graag mijn passie voor lekker, eenvoudig, creatief en gezond koken.

Meer dan 80 nieuwe recepten:

  • Ontbijt, ochtendgenot
  • Vegetarisch, een wereld van kleur en smaak
  • Vis en schaaldieren, zeeën van smaak
  • Vlees, krachtig & smaakvo
  • Dessert, de zoete verleiding

Pascale Naessens heeft een authentieke en persoonlijke stijl, ze laat al meer dan tien jaar talloze mensen genieten van haar originele, eenvoudige en gezonde recepten. Ze is vertaald in het Engels, het Frans en het Duits, ja zelfs in het Chinees. Haar boeken werden stuk voor stuk enorme bestsellers en werden meermaals bekroond. Zij is hiermee de belangrijkste auteur en inspiratiebron rond gezonde voeding.