Mahy. A family of cars. Tentoonstelling

Mahy. A family of cars. Tentoonstelling

09/09 - 31/10/2021
9000 Gent
België

De Gentse familie Mahy beschikt over een van de grootste collecties oldtimers ter wereld: van legendarische bolides tot doordeweekse familieauto’s, elk met een eigen verhaal. Het boek Mahy. A family of cars belicht een aantal unieke, niet-gerestaureerde exemplaren uit hun reserves. Fotograaf Wouter Rawoens zet enkele van deze oldtimers letterlijk in de schijnwerpers. Dit fantastisch mooie boek zal verkrijgbaar zijn vanaf begin september.

De auto’s komen nu voor het eerst ook terug naar Gent!  De professionele organisatie is in handen van IJV–IFAS-Experts in exhibitions, samen met Lannoo. Zeker een bezoekje waard voor iedereen die houdt van industrieel erfgoed! 

WANNEER

Op 9 september 2021 start een tentoonstelling met een selectie van deze oldtimers én foto’s op groot formaat.

WAAR

In de Oude Vynckier-site in Gent.

Meer info en tickets binnenkort verkrijgbaar via www.expo-mahy.be.

Mahy. A family of cars

De verstilde schoonheid van unieke oldtimers

Michel Mahy Wouter Rawoens

Dit boek belicht deze stille stoet van unieke old- en youngtimers. In tegenlicht én in de schijnwerpers. Samen met de verhalen die in hun achteruitkijkspiegels geschreven staan. Verhalen van glorie en verlies, van hachelijke ritten over beroerde wegen en een nooit eindigende zoektocht naar schoonheid op vier wielen. Verhalen zoals ze die al generaties lang vertellen bij Mahy, a family of cars.