De Waanzinnige Boomhut Doe-expo

De Waanzinnige Boomhut Doe-expo

08/05 - 29/08/2021
Fort Napoleon - Vuurtorenweg 13
8400 Oostende
België

Van 08/05 t.e.m. 29/08 komt de waanzinnigste doe-expo terug naar Fort Napoleon: een volledig nieuwe editie! Je kan er de verschillende verdiepingen van de boomhut ontdekken aan de hand van creatieve doe-opdrachten, leuke spelletjes en een uitdagend hindernissenparcours. De expo is gebaseerd op de razendpopulaire boekenreeks van De Waanzinnige Boomhut.  In februari verscheen het tiende boek. Dat vieren we met een nieuwe editie van de expo die nu helemaal in het teken van de ruimte staat.

DE WAANZINNIGE DOE-EXPO

In deze expo voeren de jonge bezoekers verschillende opdrachten en spelletjes uit. De kinderen moeten Andy en Terry helpen om het ruimteschip weer aan de praat te krijgen. Op de benedenverdieping van Fort Napoleon ontdekken ze de allergekste planeten en sterrenkijkers en is er een waanzinnig speelparcours. Een must voor alle fans van de Boomhutboeken! Gericht op kinderen van 8 - 12 jaar

WANNEER
8/05 - 29/08: 10u - 18u
Gesloten op maandag, behalve tijdens schoolvakanties en feestdagen.

WAAR
Fort Napoleon
Vuurtorenweg 13
8400 Oostende

TICKETS (vooraf reserveren is verplicht)
Volwassenen: € 9
Kinderen (6 - 11 jaar): € 7
Kinderen (-6 jaar): gratis

Vooraf verplicht reserveren. We houden rekening met bezoekersspreiding, de sociale afstandsregels en hygiëne.

 

HET NIEUWSTE BOOMHUTBOEK

Andy en Terry hebben weer dertien verdiepingen toegevoegd aan hun boomhut en die is nu nog waanzinniger! Andy en Terry worden naar de ruimte ontvoerd door een gigantische vliegende oogbol. Daar moeten ze een planeet redden van een modderslurpende moeraspad!