Boekvoorstelling De Talentenfluisteraar - Luk Dewulf

Boekvoorstelling De Talentenfluisteraar - Luk Dewulf

03/12/2021
Kopergietery Rabot, Vlotstraat 22
9000 Gent
België

Op vrijdag 3 december om 19u30 stelt Luk Dewulf zijn nieuw boek De talentenfluisteraar aan het grote publiek voor. Het boek helpt je om jouw unieke set aan talenten te leren kennen, en te ontdekken hoe talenten je op elk moment kunnen helpen. Om elkaar beter te begrijpen, maar ook om om te gaan met stress in je baan of op moeilijke momenten.

 

Programma

De avond start met de theatervoorstelling Aan de andere kant. Vervolgens is er de boekvoorstelling van De talentenfluisteraar waar Wendelien Wouters in gesprek gaat met auteur Luk Dewulf. Tot slot is er de mogelijkheid om na te praten met een drankje.

Locatie

Kopergietery Rabot, Vlotstraat 22, 9000 Gent

De talentenfluisteraar

Luc Dewulf

Ontdek het beste in jezelf

Het woord 'talent' gebruiken we vaak om te zeggen dat iemand uitzonderlijk goed in iets is. Maar eigenlijk is talent iets universeels. Meer nog: iedereen heeft sterktes, die we allemaal in een unieke combinatie inzetten. Je hoeft je talenten alleen maar te ontdekken, en ze te laten gedijen onder de juiste omstandigheden, om het beste uit jezelf te halen.

Dit boek helpt je om jouw unieke set aan talenten te leren kennen, en te ontdekken hoe talenten je op elk moment kunnen helpen. Om elkaar beter te begrijpen, maar ook om om te gaan met stress in je baan of op moeilijke momenten.