Boekenmarkt Tielt

Boekenmarkt Tielt

21/09 - 13/10/2024
Plantinstraat 8
8700 Tielt
België

Elk jaar organiseren we traditiegetrouw boekenmarkten op verschillende locaties doorheen België. Op onze boekenmarkten is er voor ieder wat wils! Je vindt er kunst- en interieurboeken, kinder- en jeugdboeken, literatuur, romans, thrillers, reisgidsen, culinaire en non-fictie titels aan knalprijzen tot wel -70%. Daarnaast bieden we ook geschenkartikelen, wenskaarten, rugzakken en schoolmateriaal aan.

Tijdens de boekenmarkt in Tielt werken we met verplichte registratie. Bij jouw registratie voorzien we de mogelijkheid om een tijdslot te reserveren, om zo lange wachtrijen te vermijden. 1 ticket is voor 1 persoon geldig. Kom je met twee personen, dan moet je voor elke persoon een ticket reserveren. Voor kinderen onder de 12 jaar moet je geen ticket reserveren. Voor kinderen boven de 12 jaar moet je wél een apart ticket reserveren. Je hebt een uur de tijd om te winkelen. Ben je een halfuur na de start van je tijdslot nog niet aangekomen op onze boekenmarkt, dan verlenen we toegang aan iemand anders. 

Het aanbod wordt elke dag aangevuld!

 

Reserveer hier jouw gratis boek

Boekenmarkt Tielt

Data
Zaterdag 21/09 t.e.m. zondag 22/09
Woensdag 25/09 
Vrijdag 27/09 t.e.m. zondag 29/09
Woensdag 2/10
Vrijdag 4/10 t.e.m. zondag 6/10
Zaterdag 12/10 t.e.m. zondag 13/10

Openingsuren
Woensdag & vrijdag: 13 - 20 uur
Zaterdag & zondag: 10 - 18 uur

Locatie: Plantinstraat 8, 8700 Tielt

Wij voorzien parking voor de klanten van Lannoo's Boekenmarkt in Tielt. Er kan geparkeerd worden op de parking achter het gebouw in de Plantinstraat 8.

 


 

 

Krijg een gratis boek op de boekenmarkt

Bezorg ons jouw gegevens en download de bon die op onze boekenmarkt kan ingewisseld worden voor een gratis boek.

*Enkel geldig bij aankoop. Gratis boek is afhankelijk van aanbod aan de infobalie. Max. 1 bon per persoon/kasticket. Niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen.