Boekenmarkt Mechelen

Boekenmarkt Mechelen

05/06 - 09/06/2019
De Loods, Douaneplein
2800 Mechelen
België

Elk jaar organiseren we traditiegetrouw boekenmarkten op verschillende locaties doorheen België. Op onze boekenmarkten is er voor ieder wat wils! Je vindt er kunst- en interieurboeken, kinder- en jeugdboeken, literatuur, romans, thrillers, reisgidsen, culinaire en non-fictie titels aan knalprijzen tot wel -70%. Daarnaast bieden we ook strips, geschenkartikelen, wenskaarten, rugzakken en schoolmateriaal aan. Download de bon onderaan deze pagina en krijg een gratis boek op de Boekenmarkt in ruil!

 

 

WAAR
De Loods, Douaneplein
2800 Mechelen

WANNEER
Woensdag 5 juni: 11 - 18 u.
Donderdag 6 juni: 11 - 18 u.
Vrijdag 7 juni: 11 - 18 u.
Zaterdag 8 juni: 11 - 18 u.
Zondag 9 juni: 11 - 18 u.

Gratis toegang

 


 

 

Krijg een gratis boek op de boekenmarkt

Bezorg ons jouw gegevens en download de bon die op onze boekenmarkt kan ingewisseld worden voor een gratis boek.

*Enkel geldig bij aankoop. Gratis boek is afhankelijk van aanbod aan de infobalie. Max. 1 bon per persoon/kasticket. Niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen.

 


 

Win een boekenpakket t.w.v. € 30

Op elke boekenmarkt geven wij jullie de kans om twee boekenpakketten te winnen ter waarde van €30,- ! Het enige wat je hiervoor moet doen is een leuke foto met/van je boekenbuit trekken die jij op onze boekenmarkt op de kop tikte. Deel de foto op jouw Instagram via #boekenmarktlannoo en wie weet ga jij ervandoor met nóg meer leuke boeken. Want je kunt er nooit genoeg hebben toch? De origineelste foto wint.