Alles wat je moet weten over eten - interactieve lezing

Alles wat je moet weten over eten - interactieve lezing

27/08/2024
Warmoezeniersweg 20
9000 Gent
België

Ben je klaar om je kennis over voeding op de proef te stellen? Topdiëtiste Sanne Mouha geeft een interactieve lezing op Gazon (Gent). Leer de waarheid achter veelvoorkomende voedingsmythes. Test je kennis, krijg deskundige inzichten en geniet van een leuke avond! 

Of je nu een doogewinterde foodie bent, een gezondheidsexpert of gewoon iemand die meer wil weten over voeding, deze lezing is voor iedereen die geïnteresseerd is in feiten over eten en onze gezondheid.

Schrijf je in voor deze unieke en interactieve lezing met de topdiëtiste Sanne Mouha, auteur van het nieuwste boek Alles wat je moet weten over eten.

PROGRAMMA:

  • 19u: Onthaal met drankje.
  • 19.30 u – 20u30: Tijdens deze lezing zullen we op een leuke en dynamische manier heel wat stellingen over eten onder de loep nemen. Geef jouw mening en ontdek wat jij al weet of waar je helemaal fout zit. Sanne Mouha geeft de nodige toelichting zodat je voortaan precies weet wat wel en niet waar is over onze voeding. 
  • 20.30u – 21u30: Laat jouw boek signeren!

INFO TOEGANG:

Je kan kiezen uit twee type tickets:

  • € 7,5: toegang, incl. gratis drankje
  • € 30: toegang, incl. gratis drankje en boek Alles wat je moet weten over eten ter waarde van € 24,99. Het boek kan je ter plaatse afhalen en laten signeren.

Alles wat je moet weten over eten - Sanne Mouha

Er zijn twee dingen waarover iedereen een mening heeft: het weer en gezonde voeding. Al meer dan veertien jaar hoort diëtist Sanne Mouha de gekste mythes in haar praktijk. En ondertussen spreken ook studies elkaar voortdurend tegen. Om van de vele dieetgoeroes, detoxkuren en supplementen nog maar te zwijgen. In dit boek maakt ze op een heldere en hapklare manier het verschil tussen feit en fabel én helpt ze jou op weg naar gezondere keuzes aan de hand van een duidelijke voedingsbarometer.