Leading Ladies

Product details

NULL

Afwerking: 
Paperback
Aantal pagina's: 
288
Afmetingen: 
213x143
Verschijningsdatum: 
25/09/2018
EAN: 
9789401454681
Nur-code: 
Mens en maatschappij algemeen
Uitgever: 
Lannoo
Druk: 
1

Leading Ladies

Maak je ambities waar
  • De charismatische Assita Kanko wil meer vrouwen aan de top helpen

'Ik vraag mij vaak af waarom er zo weinig vrouwen zijn aan de top. Waarom worden wij zo vaak en op zo vele domeinen onderschat? In feite is er maar één enkele vraag die ertoe doet: wat is het geheim van die vrouwen die wél hun doel hebben bereikt?'

Assita Kanko wil met haar boek Leading ladies vrouwen helpen om hun ambities waar te maken. Of het nu in de private sfeer is of in de publieke ruimte, nog altijd hebben veel vrouwen niet het respect dat en de plaats die ze verdienen. Wat is dan het geheim van hen die zich wel naar de top konden hijsen? Welke obstakels hebben zij overwonnen en hoe hebben zij zich een plaats kunnen verwerven in kringen waar vooral mannende plak zwaaien?

Dit boek is geen analyse van gemiste kansen of van het glazen plafond, maar een constructief pleidooi om de participatie van vrouwen aan de macht te versnellen. Het geeft antwoorden aan de hand van getuigenissen van 15 krachtige vrouwen zoals Catherine Pugh, burgemeester van Baltimore, Yuriko Koike, eerste vrouwelijke gouverneur van Tokio,Ayaan Hirsi Ali, voormalig Nederlands volksvertegenwoordigster, of Sophie Dutordoir, CEO van de Belgische spoorwegen. Assita Kanko schrijft over wat hen heeft geïnspireerd en gemotiveerd.

Leading Ladies is niet alleen maar een vademecum voor wie zich wil lanceren in de politiek of het bedrijfsleven. Het richt zich tot alle vrouwen die recht hebben op hun deel van de macht en zich op allerlei vlakken willen ontplooien. Dit boek is voor alle vrouwen die hun stem wil laten horen én voor alle mannen die willen gaan voor een meer gelijkwaardige samenleving.

Prijs:22,95

Gratis verzending vanaf € 24,99 (Benelux)

Beschikbaarheid:

Uitverkocht

E-book ean

iBookstore