De Waanzinnige Boomhutboeken

Een boomhut zoals die van Andy en Terry heb je nog nooit gezien! Er is een bowlingbaan, een zwembad met reuzenhaaien, een geheim laboratorium en een snoepjesmachine die je overal volgt en snoepjes in je mond schiet als je trek hebt. Andy en Terry beleven er de dolste avonturen, want in hun boomhut is alles mogelijk! En in elk boek komen er 13 verdiepingen bij. Waar wacht je nog op? Kom snel langs!

 

De waanzinnige boomhut van 169 verdiepingen

Andy en Terry bouwen voor de laatste keer dertien verdiepingen! 

Er is nu een elektrische-ponystal, een LAWAAIverdieping en een gekkokamer in de waanzinnige boomhut. 

De vrienden worden achternagezeten door een leerplichtambtenaar. Kunnen ze die ontwijken, ondertussen hun lastige dubbelgangers uit de spiegelhal verslaan én hun boek op tijd afwerken? 

Waar wacht je op? Kom mee naar boven!

 

Waanzinnig team

Op 06/02/2024 verscheen het 13e en laatste deel van 'De waanzinnige boomhut'. Dat moest gevierd worden en hoe kan je beter vieren dan met een waanzinnig lekkere taart? Het kinderboekenteam maakte er alvast een leuk boomhutfeestje van!

Wedstrijd

Deel 13 is het laatste deel van De waanzinnige boomhut serie. De boomhut heeft nu 169 verdiepingen, maar welke verdieping zou jij nog willen toevoegen? Ga vliegensvlug naar je favoriete winkel, vul daar de wedstrijdkaart in en maak zo kans op een exclusieve, waanzinnige boomhut T-shirt! 

Downloads

Heb je zin in uren kleurplezier?
Download hieronder onze waanzinnige kleurplaat & ga meteen aan de slag!

Boeken

De waanzinnige boomhutboeken zijn perfect voor jonge lezertjes: boordevol humor en knotsgekke tekeningen! Wil je het allemaal nog wat actiever maken, bekijk dan even het boek 'Hoe schrijf ik zelf een waanzinnig boek?', het waanzinnige doeboek of het waanzinnige ideeënboek.

En wist je dat de schrijver en illustrator van de boomhut-boeken ook een waanzinnig leuk boek hebben gemaakt over prehistorische wezens en over de werking van je lichaam?

Subtitle: 
cadeau-editie in kleur
Prijs:14,99
Subtitle: 
Waanzinnige tips en doldwaze opdrachten. Maak plezier met letters en woorden.
Prijs:12,99
Subtitle: 
Een boomhut vol spelletjes en puzzels
Prijs:12,99
Prijs:14,99
Adviesprijs:7,99
Prijs:3,99
You save:-50%