10 boeken voor € 10

10 boeken voor € 10

12/10/2021

Nog tot eind februari kan je 10 van onze bestsellers in huis halen voor maar 10 euro! Ontdek hieronder de deelnemende titels en kies jouw favoriete boek. De korting wordt automatisch toegepast*.

Het eerste boek van Vos en Haas van het fantastische duo Sylvia Vanden Heede en Thé Tjong-Khing. Beleef de grappige avonturen van de twee vrienden.

Geluksexpert Leo Bormans schrijft ook voorleesverhalen voor kinderen over de tien sleutels van geluk. Een speelse zoektocht naar oprecht geluk en een warm nest. 

Een praktisch boek dat je kind op weg zet naar meer zelfvertrouwen, veerkracht en geluk.

Superlekkere gerechten van tv-kok Loïc Van Impe. Ontdek hoe je met een kort boodschappenlijstje en in een mum van tijd heerlijk eten op tafel tovert.

Een inspirerend kookboek vol lekkers: een omelet met rood fruit, een bloemkoolpizza... Door te koken met gezonde voedingsmiddelen kun je zorgeloos genieten!

Reis met Professor Kleinbrein terug in de tijd en ontdek de wonderlijke weetjes over de oude Grieken, Romeinen en Egyptenaren.

De verzen van Toon Hermans behoren tot de culturele canon van de Lage Landen. Ook vandaag worden zijn verzen nog veel gelezen. Het Groot Versjesboek is zijn meest populaire bundel ooit.

Praktische inzichten om beter te beleggen, op basis van 20 jaar ervaring. Het boek is onontbeerlijk voor elke belegger, jong en oud, ervaren en onervaren.

Rij met de auto naar de Côte d'Azur over de beroemde N7 en ontdek de mooiste streken van Frankrijk.

Het leukste van Instagram op een funky scheurkalender. 365 verrassende en verfrissende beelden gerangschikt per kleur per maand, van donker naar licht, van een stemmige winter tot een hete zomer.

* De prijzen hierboven zijn de actieprijzen. De actie loopt via de webshop van Lannoo en in de deelnemende Vlaamse (online)boekhandels tot en met 28 februari 2022 of zolang de voorraad strekt. Niet cumuleerbaar met andere acties of kortingscodes.