Kopmannen voor de eindejaarklassiekers

Kopmannen voor de eindejaarklassiekers

09/12/2020

Naar de koers gaan kijken was moeilijk in dit knotsgekke wielerjaar, maar we hebben ons best gedaan om elk memorabel detail op een rijtje te zetten in deze 4 prachttitels, zodat je niets hoeft te missen! Wat wil een koersliefhebber nog meer?

 

Alle wielerweetjes & verhalen, cijfers & records, quotes & verjaardagen

De onmisbare wielerscheurkalender voor 2021. Volg de koersen, dag per dag op de voet mee. Geen enkele wielerdag en geen enkel koersweetje zal aan jou voorbijgaan dit jaar. De kalender bevat niet alleen info over de koersen. Je krijgt daarbovenop legendarische verhalen, onvergetelijke data, bijzondere getallen en pittige anekdotes uit verleden en heden.

 

Prachtig kijk- en leesboek over het afgelopen wielerjaar

2020 was een (wieler)jaar om nooit te vergeten… Een knotsgek seizoen van augustus tot november, met de Strade Bianche in de blakende hitte en de Ronde onder de vallende bladeren. Herbeleef dit onvergetelijke wielerjaar, maand per maand, koers per koers. Een aangrijpend relaas van grote en kleine momenten, waarin de veerkracht en creativiteit van de organisatoren, de renners en de wielerfans centraal staan. Wat een wielerjaar is dit geweest!

 

De 100 mooiste verhalen over de cyclocross 

Modder, kracht, techniek en sensatie. Ieder jaar trotseren honderden wielerliefhebbers weer en wind om de krachtprestaties en de sleutelfiguren uit het veldrijden aan het werk te zien. Veldrijden blikt terug op de kampioenschappen en de dieptepunten, op de epische duels en de eeuwige vetes, en dit aan de hand van tekenende portretten en onvergetelijke anekdotes van vroeger en vandaag. Dit zijn de 100 mooiste verhalen over de cyclocross!

 

Een groepsportret van The Wolfpack dat je nooit meer loslaat

Het team met de meeste zeges, de meeste tweede én derde plaatsen. 2020 was een jaar van vallen, opstaan en weer doorgaan. Van overwinningen, valpartijen en regenbogen. Volg The Wolfpack door de lens van Wout Beel: in intieme familiekring tijdens de lockdown, in totale extase bij een zege, in decompressie op de ploegbus, enz. Dit is een groepsportret dat je nooit meer loslaat. The Wolfpack is back!

Deze boeken vind je misschien ook interessant

Subtitle: 
De sterkste verhalen over de kasseiklassieker
Price:35,99
Subtitle: 
De 30 machtigste beklimmingen
Price:39,99

Cols(nl)

Subtitle: 
De mooiste beklimmingen in Europa
Price:35,99
Subtitle: 
Kroniek van een leven in de wielrennerij
Price:24,99