De avonturier, dat ben jij. En wij, wij zorgen voor de beste reisgids!

De avonturier, dat ben jij. En wij, wij zorgen voor de beste reisgids!

11/07/2017

Wedden dat je 1001 verschillende antwoorden krijgt op de vraag: "Wat is jouw mooiste reis?" De één houdt van wild en ongedwongen, de ander van goed gepland en 'all in'. De mooiste reis is voor iedereen anders. Graag helpen wij jou een handje voor de mooiste reiservaring. Met boeken vol toffe tips, unieke verhalen en schitterende plekjes. Kies en beleef het mooiste avontuur.

Trotter

In de Trotter-reisgidsen met overzichtskaarten, foto's en reisprogramma's ontdek je de topervaringen van je bestemming. De intussen beruchte sappige stijl blijft behouden: een vleugje humor afgewisseld met een kritische noot.

> Bekijk onze Trotter Reisgidsen

Trotter 48

Een citytrip in 48 uur? Dan is Trotter 48 de ideale gids voor jou. Ontdek het Trotter-recept in een trendy uitvoering met tientallen kleurenfoto's van de bekendste citytripbestemmingen.

> Bekijk onze Trotter 48 - Reisgidsen

De Groene Gidsen van Michelin

Als geen ander biedt een Michelingids een oplossing voor de spanning die elke reiziger ervaart tussen de beperkte vakantietijd en de veelheid aan bezienswaardigheden van een bestemming. Michelin quoteert niet alleen restaurants. Op basis van 9 objectieve criteria worden eveneens aan bezienswaardigheden en plekken 1, 2 of 3 sterren toegekend.

> Bekijk alle Groene Reisgidsen

On the road

Neem je On the road-boek mee als trouwe compagnoon voor je volgende roadtrip. Voor je voorbereiding heb je alle praktische info bij de hand, verken de voor jou uitgestippelde autoroutes en exploreer alle opwindende hoogtepunten.

> Bekijk alle autoboeken

360°

Ontdek in deze reisgids wat jouw bestsemming voor jou te bieden heeft. Stippel op basis van je eigen interesses je eigen persoonlijk reisprogramma uit, helemaal op jouw maat.

> Bekijk alle 360° Reisgidsen